Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azaliamag

Sylwester iny niż poprzednie

Polecane posty

Gość azaliamag

Szukam alternatywy na spędzenia inaczej niż do tej pory. Zazwyczaj albo spędzaliśmy go z mężem przed telewizorem albo na jakiejś domówce u znajomych. w tym roku marzy mi się "wielkie" wyjście na bal by bawić się wśród tłumu. Macie jakieś propozycje?

Gość gość
Sylwester na Kafe! :classic_cool:

Gość gość
Ja na kafe będę.

Ja w tym roku spędzę sylwestra zupełnie inaczej niż wszystkie inne.Koleżanka wymyśliła w tym roku wycieczkę na Białoruś;) Nigdy nie pomyślałabym,że można akurat tam spędzić sylwestra,ale dodatkowo czeka nas jeszcze dużo zwiedzania,bo podobno mają tam piękne zabytki,więc nie marudzę tylko zaczynam się pakować:)

Gość Gruszczyk
Białoruś to tak trochę egzotycznie brzmi, bo nie jest to kierunek popularny u nas. Raczej powiedziałbym nawet że wielu unika tego kierunku. Miałem okazję tam zajrzeć latem i byłem pod wrażeniem. Nie chodzi mi o ich politykę i zamknięcie na zachód ale o samych ludzi. Fantastyczni są, otwarci na turystów. I nie w znaczeniu finansowym, żeby nie było :) Tacy bardziej gościnni. Ciekawe jak tam sylwestra obchodzą. Przypuszczam, że to wyjazd zorganizowany, prawda?

Gość gość
My też zawsze o takim marzyliśmy i w końcu się udało w 2015/16 Wybraliśmy się na Hawaje,a noc sylwestrową spędziliśmy na statku podziwiając fajerwerki na Oahu :) Elegancka kolacja,life music i szampan... no cudo !

Gość Żonka Nadia
Sylwester na Białorusi zaciekawiły mnie Wasze plany. Zaczęłam szukać ofert i jedyne co znalazłam to ofertę Wytwórni Wypraw z Sylwestrem w Grodnie. Impreza z radzieckim smakiem więc w moje kanony smakowe się wpisuje. Dodatkowo zwiedzanie Grodna śladami Elizy Orzeszkowej. Musze przyznać, że lubię jej twórczość i chętnie poznałabym ciekawostki z jej życia. Czasu co prawda niewiele ale są jeszcze wolne miejsca. Muszę przekonać męża, może da się namówić na taki Sylwester.

Gość gość
My idziemy na bal :) Znajomi mają restaurację i tam organizują przyjęcie, wiem że ma być profesjonalny pokaz fajerwerków http://tropic.eu/fajerwerki-profesjonalne, pokaz barman show, muzyka na żywo i pyszne jedzenie :) Zaczynam powoli przygotowani!a!