Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i nie byłam jeszcze w normalnym związku :(

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam się zastanawiać co dalej będzie :( po prostu mi nie wychodzi z facetami :( próbuję teraz szukać kogoś na Tinderze ale nic z tego. Bo jedyne co to dostaje propozycje seksu, wysłałam też kilka wiadomości z tydzień temu, do dziś nie wyświetlone... pisałam tylko z jednym, ale nie zależało mu na mnie w ogóle, tylko na moim wyglądzie. Jedyne co, to miałam w te wakacje pierwszą "przygodę erotyczną" ale to była najgorsza rzecz jaka mogła mnie spotkać, okropnie się czuje i nie mogę sobie darować, że się z nim spotykałam. Pierwszy raz dopiero wtedy się też całowałam, ale tak samo było beznadziejnie... Niedługo studia i chyba będę jedyną dziewicą tam...Nie wiem co robić, może ktoś mi coś doradzi lub chociaż wyrazi swoje zdanie na mój temat...

Gość gość
Po prostu nie jesteś puszczalska i masz coś w głowie więcej, niż reszta. Twoje dziewictwo to zaleta, a nie wada. Kiedyś się zakochasz z wzajemnością i przeżyjesz swój pierwszy raz jak człowiek, a nie desperatka. Daj sobie czas, nie szukaj związku na siłę, bo go nie znajdziesz, spotkasz tylko frajerów, którzy Cię wykorzystają do seksu i się ulotnią. Facetowi ma zależeć i o Ciebie również zabiegać, miej swoją dumę i standardy, bo źle skończysz.