Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci szukaja idealow swojej wyobrazni

Polecane posty

Gość gość

a nie zainteresuja sie istniejacymi, wolnym kobietami, dlaczego ???

Gość gość
bo lubią dziewczyny wyjątkowe, rzucające się w oczy, z resztą tu raczej nie chodzi o wyobraźnie, bo ona tylko przetwarza wcześniej dostarczone dane. jak facetowi utkwi jakaś fajna, wyjątkowa dziewczyna w pamięci to będzie się rozglądał właśnie za takimi.

Gość gość
nawet jesli mialby 20 lat zyc sam ?

Gość gość
a jakie cechy posiadaja wyjatkowe dziewczyny ?

Gość gość
nawet :)

Gość gość
ciężko osądzać każdy jest inny, ale jeżeli facet się uprze to naprawdę może poświecić dużo czasu i środków na tą jedną konkretną lub ewentualnie o tej konkretniej urodzie, stylu, charakterze itd. a wszystko to się bierze ze wspomnień, przeżyć, wychowania i ten proces zaczyna się już od dziecka, bo nawet małe dzieci jakoś tam na swój sposób interesują się płcią przeciwną i wyrabiają sobie gust za równo w kwestii wyglądu jak i charakteru

Gość gość
Ciekawe czemu mam gust taki a nie inny.

Gość gość
dziś każdy ma inny gust więc nie widzę sensu zagłębiania się w to, choć mam bardzo sprecyzowany swój ideał (przynajmniej co do wyglądu) z charakterem jest nieco trudniej

Gość gość
A dlaczego kobiety szukają ideałów swojej wyobraźni?

Gość gość
Bo faceci są zdesperowani gdy nie mają gdzie ptaka wsadzić i stąd ta niewybrednosc.

Gość gość
Mam kolege, przecietny z wgladu, choc moim kolezankom sie w ogole nie podoba, czyli szalu nie ma, jest juz siwy, ma 38 lat i jeszcze nigdy nie mial kobiety:( Wszyscy mowia wokolo ze wybrzydza i zadna mu nie odpowiada. Znajomi mu od kilku lat dziewczyny szukaja i kazda odrzuca, nie wiem na co ten koles czeka i co za wyimaginowane wymagania ma. Z kazdym rokiem wyglada coraz gorzej, starzej, ostatnio sie roztyl:O coraz mniej wolnych kobiet a ten czeka nie wiem na co. Ksiezniczka mu przeciez nie zapuka do drzwi w sukni balowej:O Dramat z tymi facetami. Nic dziwnego ze tyle wolnych na portalach skoro zadna im nie odpowiada.

Gość gość
Nie spotkalam jeszcze faceta, ktory chcialby poznac w ogole brzydsza od siebie choc i rowna sobie malo ktory chcialby. Kazdy oczekuje pieknosci i czeka x lat a ona sie nie zjawia i czeka i czeka i marzy i buja w oblokach. Charakterem to sie zaden nie zainteresuje, natomiast na punkcie wygladu maja jakas obsesje, ze musi byc idealna pieknosc.

Gość gość
20:02 opisz ten swój ideał z wyglądu

Gość gość
Ładna, zgrabna, z dużym biustem.

Gość gość
dziś no dobra, mój ideał wziął się właśnie stąd że kiedyś widziałem taką dziewczynę, która wpadła mi w oko i do dziś tkwi w mojej pamięci. Była ciemną blondynką o niebieskich oczach, dość szczupłej twarzy było widać wyraźnie kości policzkowe, okulary nadawały jej słodkiego i niewinnego wyglądu. Co do reszty ciała to była bardzo szczupła co za tym idzie miała też raczej małe piersi i tyłek. Wzrost raczej średni choć ciężko mi go określić, do tego bardzo chude nogi. jej ubiór też zwrócił moją uwagę choć zwykle nie zwracam na niego uwagi nie potrafię teraz precyzyjnie określić w co była ubrana, ale jednocześnie była ubrana skromnie, ale też seksownie i z klasą. I wcale (patrząc obiektywnie) idealna nie była, miała też swoje niedoskonałości. Może to i głupie co teraz napisze, ale wtedy też odniosłem dziwne wrażenie jak bym ją znał, albo przynajmniej już ją wcześniej widział, coś w tych oczach miała znajomego. Ale to pewnie tylko dlatego że zrobiła na mnie wrażenie.

Gość gość
a wolała byś faceta dla którego jesteś wyśnionym ideałem, czy takiego który chce Ciebie tylko dlatego że jesteś wolna i pod ręką ?