Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens o nią walczyć?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałem się z laską z tindera. Super się rozmawiało, 4h randki minęło jak chwila, cały czas się śmiała po czym napisała że jej się podobało. Na drugi dzień napisała że chyba nie szuka jednak faceta. napisałem że trudno ale było miło a ona na to że jak to że się już więcej nie zobaczymy? Zdziwiłem się i zaproponowałem spotkanie a ona na to żebym wiedział że ona jednak nie szuka nikogo. Spotkaliśmy się, znowu było miło a potem napisała coś o kolorze moich oczu i czy chce pójść z nią na wystawę. O co jej może chodzić?

Gość gość
widocznie jesteś dla niej fajną znajomością, kolegą, kumplem ale nie widzi was w związku, to przecież takie proste, chce się spotykać ale nie jak z chłopakiem, więc możecie być przyjaciółmi ale nie myśl, że z czasem będziesz dla niej kimś więcej.

Gość gość
ehhh... jedyna kobieta która od dawna mi się spodobała.

Gość gość
Jeśli jesteś w stanie się nie angażować uczuciowo to się z nią spotykaj. Pewnie jakieś bzykanie też wpadnie po drodze. Ale widać że ci się podoba na coś więcej więc chyba nie jest to dobra opcja dla ciebie.

Gość gość
już się zaangażowałem... pierwszy raz w życiu mnie tak trafiło

Gość gość
Tylko później nie płacz jeśli będziesz chciał czegoś więcej bo dała ci wyraźnie do zrozumienia że nikogo nie szuka.

Gość gość
zanim się spotkaliśmy sporo pisała, teraz nic... jestem załamany, nigdy nie spotkałem się z kimś tak pięknym i w moim typie

Gość gość
olewam ją, w d**e nikomu włazić nie będe

Gość gość
Nie spodobales jej sie ale lubi cie. proste

Gość gość
nie chce żeby mnie lubiła, to bez sensu przyjaźnić się z kimś na kogo sie leci.

Gość gość
Może pogadaj z nia szczerze. Jak dalej to widzi czy chcę czegoś więcej czy tylko znajomości. Najgorzej jest brnąć w coś co nie ma przyszłości. Albo kogoś chcemy albo nie i nie zawracamy d**y. Myślę, że jedynym rozwiązaniem jest szczera rozmowa.

Gość gość
Powiedz jej, że nie szukasz przyjaciółki tylko dziewczyny. I zerwij kontakt. Poboli i przestanie, nie nakręcaj się.