Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście, że odkąd rządzi PIS, żyje się nam lepiej.

Polecane posty

Gość gość

Gospodarska się rozwija, pensje rosną, mamy więcej pieniędzy i więcej wydajemy. PO znowu nam wszystko odbierze i jeszcze podniesie podatki. Chcecie tego?

Gość gość
mnie sie lepiej nie zyje, bo wiem ze polską rządzi mafia a prezydent to katolik jak i cały pis głęboko wierzący katolicy wstyd mi za ten rząd

Gość gość
A to ciekawe,bo ja np muszę jak za dawnych lat na zakupy do Niemiec jeździć bo taniej :o

Gość gość
Ciekawe, czy w PRL też jeździłeś do DE na zakupy?

Gość gość
A co pisiory mają do gospodarki? Pobudowali jakieś zakłady?przyciągnęli inwestorów?może jakieś uproszczenia dla przedsiębiorców?

Gość gość
wystarczy spojrzec jak nas reprezentuja rzadzacy na arenie miedzynarodowej, porownac jak wygladaja trumpowie a jak wyglądają dudy

Gość gość
Sprawa jest bardzo prosta - jeśli ktoś nie jest za katolickim, polskim, narodowym rządem PIS to jest jemu przeciwny. Zatem jest za anty katolickim, anty polskim i anty narodowym rządem. I teraz różnie można tych ludzi nazywać - w zależności od tego za czym są, jeśli wolą robić zakupy w niemczech i podoba im się taka polityka pro-niemiecka to są folksdojczami, jak z kolei podniecają się unią europejską i jej działaniami to są jak śmierdzący uchodźcy

Gość gość
Lepiej? Kolejki do lekarzy takie same, pensje rosnę,ale koszty życia szybciej. W państwowej TV nie ma co oglądać . Biurokracja nie zmniejszyła się,burdel wszędzie. Wszelkie inwestycje jakie widzę dookoła są współfinansowane z UE do czego PiS nie przyłożył nawet paluszka. Kwota wolna od podatku dalej poniżej godnego poziomu.

Gość prawi 114
tak zauważyłem ze za Po masło było po 3 zł , a teraz jest po 6 zł beznyna była po 3,8 zł , a obecnie jest po 4,6 zł

Gość gość
gość dziś a tacy jak ty,to poprostu barany :o

Gość gość
ja jestem za polskim rządem ale nie katolickim, grube pieniądze które wypracowują polacy idą na kościoły i księży

Gość gość
Istotnie pensj***ardzo się poprawiły i żyje się dostatnio. No a do tego wszystko jest dużo tańsze niż na zachodzie. Nieruchomości, ubezpieczenia i jedzenie taniutkie jak nigdzie w UE. Nieruchomości (np nowiutki domek) pięć razy tańsze!

Gość gość
a ja zauwazam ze zyje sie coraz gorzej, coraz szarzej jest, coraz bardziej zanieczyszczone powietrze, ludzie coraz bardziej stłamszeni, coraz więcej zakazów, wszystko drożeje a pensje beznadziejne

Gość gość
No co takiego propolskieo uczynił rząd PiS? Ze muslimow nie wpuścili? Ludzie sami by nie wpuścili. A może umocnił nas na arenie międzynarodowej? Ostatnio jak było głosowanie nad ponownym wyborem Tuska to nawet Węgry nas olały,a tacy przyjaciele :D tak dalej pójdzie to nikt nas nie będzie szanował:(

Gość gość
No tak, ale w pl jest najtaniej ze wszystkich krajów UE! Bajecznie tanio więc nie musimy zarabiać tak jak na zachodzie!

Gość gość
Ale te pisowskie koorfy nie zagłosowały za zakazem gloryfikacji banderyzmu na terenie RP!

Gość gość
Rząd PiS jest najlepszy.

Gość gość
Dla kogo? Chyba Izraela:o

Gość gość
jakoś nie mam wyższej emerytury za ich rządów,

Gość gość
A ja jestem przeciwna PiSowi. Ewidentnie dyskryminuja kobiety chocby przez zmniejszenie wieku kobiet przechodzenia na emeryture jakbysmy byly ; nie chca by polki mogly wybierac zagranicznych mezczyzn tak jak niemki, francuzki czy szwedki, ktore moga wybrac zagranicznych mezczyzn, ktorzy ubogacaja ich spoleczenstwa i sa pokojowi. PiS za duza wage zwraca na symbole narodowe, ktore powinny byc zastapione europejskimi jak i ludzie nie powinni oswiadczac swojej przynaleznosci narodowej jak to robia Polacy na marszach niepodleglosci bo jest to sprzeczne z zasadami UE. PiS za bardzo slucha sie Polakow a powinni byc bardziej europejscy i uczciwi jak PO. Tylko w Polsce obwywaly sie agresywne modly katolikow wokol granicy na ktore PiS zezwolil. W dodatku PiS upomina sie o reparacje wojenne, ktore Polsce sie nie naleza bo to nie niemcy napadli na Polske tylko nazisci.