Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zdradził, zrobiłam to samo

Polecane posty

Gość gość
Nie miej wyrzutów sumienia i nie słuchaj umoralniaczy za dyche. Zdradził cię, skrzywdzil, masz prawo do odwetu. Tak czy siak zostaw go po ni w kij ni w oko taki związek. Ci którzy wyzywaja ja od k***wek są śmieszni i chyba nie przeżyli upokorzenia w życiu żadnego.

Gość gość
gość dziś Nie miej wyrzutów sumienia i nie słuchaj umoralniaczy za dyche. Zdradził cię, skrzywdzil, masz prawo do odwetu. Tak czy siak zostaw go po ni w kij ni w oko taki związek. Ci którzy wyzywaja ja od k***wek są śmieszni i chyba nie przeżyli upokorzenia w życiu żadnego. x Sorry ale namawiasz ją do tego żeby sama siebie upodliła. W imię czego? Zemsty? Czemu ma się zniżać do jego poziomu? Nie czujesz nic bo go nie Kochasz i tylko. Zostaw go. Na 100% znajdzie się ktoś lepszy ale Ty wolisz się samobiczować...

Gość gość
to ja z 1554 obmacywałam się i całowałam z żonatym facetem i wcale tego nie żałuję. Mój eks mnie zdradził i zawiódł do tego stopnia, że przeżyłam załamanie nerwowe. Byliśmy ze sobą wiele lat i on mnie zostawił w takim wieku, że nie będę mieć już raczej swoich dzieci. Nie uważam tego za upodlenie, raczej chciałam sobie coś udowodnić no i udowodniłam

Gość gwoli wyjasnienia
Po tytule topiku moge jedynie powiedziec: to trafil swoj na swojego. Gratuluje!

Gość gość
Gość dziś 15.30 jesteś hipokryta. To mógł napisać tylko facet... A gdyby było na odwrót i to autorka jako pierwsza zdradzilaby swojego chłopaka to ciekawa jestem jakbys to skomentowal- pewnie ze jej chłopak moze zrobić to samo bo ma dziewczynę k...e. A pojęcie k********.a.r.z to dla Ciebie Nie istnieje? Tylko kobiety są ku...mi?

Gość gość
porozmawiałam z nim, na spokojnie, jeszcze lepsze jest to, że on teraz ma do mnie wyrzuty i musi wszystko sobie przemyśleć:D "eh te facety"

Gość gość
HAha. Niech się tylko nie przemyśli, bo mu mózg wyparuje. x Proponuję separację, przemyślisz sobie wszystko na spokojnie i wyklarujesz uczucia względem niego.

Gość gość
Sprawa skończyła się tak, że on nie chce ze mną rozmawiać :D poblokował i usunął. Chyba w końcu ma spokój, albo tak go to ubodło, że jednak nie był Panem i Władcą.

Gość gość
Teraz możesz iść zarabiać :p

Gość gość
@gość dziś I bardzo dobrze, o jednego dupka w twoim życiu mniej.

Gość gość
Czyli przyznalas mu się ze tez go zdradzilas?

Gość gość
oo znizylas sie do jego poziomu, super ! gratulacje. teraz tez sie mscij na nowym facecie, za stare grzechy poprzedniego. zamiast rownac w gore to baby tylko w dol umieja

Gość gość
17.45 musiał to napisać facet. Zresztą autorka nie spala z tym kolesiem tylko się calowali, wiec chyba nie do końca ,,znizyla się do jego poziomu" ;)

Gość gość
Przyznałam się do tego, że wyszłam i całowałam się z innym. Nic innego nie zrobiłam :) dla niego bo było jak strzał w stopę . Nie zamierzam też się na nikim mścić

Gość gość
dziś a t omusiala pisac kobieta, tej samej mralnosci. usprawiedliwiasz całowanie i chęć zdrady (ale jakos seks nie wyszedł, pewnie ciamajda z typa z ktorym sie całowała i tyle). zero moralne z was i rownajcie dalej do skurczybykow!

Gość gość
co za różnica kobieta czy facet, stało się, ja nie żałuję. :) On mnie nie kochał, ja jego już też. Dzięki temu tylko zrozumiałam, że już jest dla nas za późno

Gość gość
Śmieszny te Twój facet, wielce go urazilo ze calowalas się z innym a on to mógł z inna się przespać i ,,powinnas" mu to wybaczyć :D. Wyrzygalabym mu na Twoim miejscu na koniec co o nim myśle, nie zrobilas tego? :)

Gość gość
Nie, bo najpierw był wielce urażony, a później sprawę drogą wirtualna załatwił ;D

Gość gość
bardzo dobrze zrobił ;-) virtualnie :-P

Gość gość
bardzo poważnie na sam koniec:)

Gość gość
Noi dobrze, masz spokoj, nie musisz się męczyć ze zdradzieckim gnojkiem.