Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

skuteczny urok o ukochana osobe i to darmowy

Polecane posty

jest to modlitwa nooweennna poompeejjanska Intencja była o dobrego męża, ponieważ do tej pory trafiałam na nieodpowiednich mężczyzn.M. poznałam już w tamtym roku, ale coś odpychało mnie od niego. W trakcie odmawiania noweennny odnowiliśmy kontakt. Poznałam go bliżej i okazało się ze jest świetnym mężczyzną z zasadami. Również modlił się o dobrą żonę i stawia Boga na pierwszym miejscu. Maryjo, dziękuję że otworzyłaś mi oczy i, że dostrzegłam w nim wiele dobrych cech. Ale również proszę o dalsze łaski ponieważ postanowiliśmy żyć w czystości jako wyraz wdzięczności za połączenie Nas.

zaczęłam się modlić zuchwale o własne mieszkanie na krakowskim kazimierzu, skąd wiadomo jest więcej możliwości. Nagle dostałam przypływ gotówki oraz przez przypadek ciągle widziałam ogłoszenie na FB o małej kawalerce ….na Kazimierzu! Okazało się że stać mnie na nią i … nie było żadnego problemu żebym od razu się wprowadziła. Wynajmujący okazali się dobrym małżeństwem pomagającym śmiertelnie chorym dzieciom, nie robią z niczym problemu, tak pięknego nowego, czystego mieszkania nawet na katalogu nie widziałam. Po drugie jak poszłam do pracy dziewczyny mi zazdrościły, nie chciały ze mną rozmawiać bo myślały że jestem jakąś krezuską one w krakowie na kompletnym odludziu płacą za sam wynajem 1800 a ja… 1450 razem z opłatami praktycznie w samym centrum bez ukrytych jakiś wymagań, kosztów