Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście usłyszała od męża,ze...

Polecane posty

Gość gość

macie warunki na dobrą dzi*kę to jak byscie to odebrały? Pytam poważnie,bo nie wiem czy uznać to za komplement czy jak to odebrać.

Gość gość
Uwaza ze zdradzasz go i dajesz na prawo i lewo.

Gość gość
Skąd on wie jaka jest dobra d****a? Zapytaj.

Gość gość
Wie,bo niestety w młodości skorzystal jak byl granicą. Niestety jak mi to powiedział przypomniała mi się ta historia i nie uznałam tego za komplement tylko od razu mi się wszystkiego odechciało.

Gość gość
Nie byliśmy wtedy jeszcze ze sobą,ale mi się do tego przyznał.

Gość gość
Trochę prostacko tak powiedzieć do kobiety. Ale są ludzie i taborety.

Gość gość
Ty chyba też masz nierówno pod sufitem, że zastanawiasz się czy odebrać to jako komplement? :O Dla mnie d***** to szmata i lump, więc oczywiste jest że to obraźliwe. Trochę godności kobieto.

Gość gość
Nie mam nierówno pod sufitem. Zapytalam jak mam to rozumiec a nie po to,żeby oceniac mnie jako osobe. Nie powiedział tego tez w normalnej sytuacji tylko w trakcie seksu dlatego potraktowałam to trochę z przymruzeniem oka. Jesteś aż taką sztywniarą?

Gość gość
Zapytałaś na początku - poważnie - czy masz to uznać za komplement? No więc Ci odpowiedzieli :) Dopiero teraz dodałaś o przymrużeniu oka. Więc zadajesz pytanie a tak naprawdę sama sobie na nie odpowiedziałaś. Nie jestem sztywniarą, wręcz przeciwnie :) Ale są pewne granice, gdzie liczy się godność kobiety i takie słowa mężczyzny są dla mnie nie na miejscu. Nawet w żartach jest to dla mnie trochę poniżające. Nie martw się zawsze znajdzie się dziewczyna, która się cieszy jak chłopak mówi do niej "laska" albo że ma zadatki na dzi*wkę :O

Gość gość
Moim zdaniem to pochwała, że jesteś dobra w łóżku. Może trochę to mało eleganckie, ale podczas seksu mówi się różne rzeczy, często nawet wulgarne, choc na codzien ludzie są dobrze wychowani.

Gość gość
To sprawa indywidualna każdej pary na ile sobie pozwalaja podczas seksu. Dla jednych granice dobrego smaku są dawno przekroczone a dla innych to normalne. Najważniejsze, zeby ta druga strona nie czuła się poniżona. Wiadomo, ze na codzień się takich słów nie używa ale w trakcie seksu to całkiem normalne ;)

Jak dla mnie to wybitnie poniżające... nie bez powodu mówi się tak do kogoś jak chce się go obrazić.

Gość gość
Oczywiście że komplement, typowo samczy ale widać że bardzo go pociągasz. Możesz mu powiedzieć, że to nie było miłe ale swoje i tak już wiesz.

Gość gość
za komplement? :O chyba cię pogięło :O

Gość gość
E tam nie znasz się. Z tobą fajnego seksu raczej już nie będzie.

Najlepiej jeśli porozmawiasz o tym ze swoim mężem i koniecznie powiedz mu że Cię to zabolało... mógł faktycznie powiedzieć to pod wpływem chwili natomiast brzmi to niezbyt fajnie... Pozdrawiam

Gość gość
O co te halo przeciez faceci w lozku lubia kur :-) wy .

Gość gość
więc autorka powinna się cieszyć, że ma ją za kur:)wę haha

Gość gość
Ty to chyba jakaś ograniczona jesteś nie?

Gość gość
Na pewno czegoś takiego nie powie facet/mąż do grubej, zaniedbane i oblesnej baby...Takie coś usłyszy sexi kobieta która pociąga mężczyzn. Jednak to już kwestia spora czy dla Ciebie taki punkt widzenia męża jest ok. Jedno jest pewne że jesteś atrakcyjna i pociągające więc plus. Jeżeli mówi tak w sexi a na co dzień szanuje, kocha itd. I tobie to nie przeszkadza to ok. Jak jest przeciwnie to powiedz mu zeby sobie darować takie teksty. A te co tak się oburza ja to wstrętne paszczurzyska, po prostu zazdroszczą, choć to brzmi jak chory tekst, ale tak zazdroszczą, babska są Porąbane i nieszczere i nawet anonimowe muszą wbić szpile, bo w Realu za kompem to spaslaki i z mężem kochają się raz na kwartał. Powodzenia

Gość gość
Od mojego również usłyszałam taki "komplement" chodziło mu że mam dobre warunki:) duże piersi, zgrabny tyłek do tego jestem ładna.

Gość gość
d***** wcale nie musi być ani ładna, ani zgrabna. Ma wykonywać polecenia klienta i spełniać jego zachcianki.

Gość gość
wygwiazdkowało mi :O miało być " d*********** " także nie podniecajcie się tak, że d*********** = atrakcyjna, zadbana, seksi flexi :D, to chodziło raczej nie o wygląd tylko zachowanie :) (podległa klientowi)

Gość gość
z pewnością nie jest to komplement...

Gość gość
Jest to bardzo fajny komlement,z przymruzeniem oka ;-)

Gość gość
od kiedy dzi*wka jest ładna i zgrabna...? To wywłoka, która ma dobrze robić ich kut*asom... zero szacunku to szmaty, byle była dziura którą może zapchać. Więc o jakim komplemencie mowa :O

Gość pragne3
W trakcie seksu - komplement, który miał Was obojga podjarać. My też w łóżku bywamy wulgarni.

Gość gość
Myślę że są lepsze komplety, bo myślę że to komplement ale nie koniecznie smaczny. P.s. bardziej martwiło by mnie że mąż jako młody mężczyzna korzystał z usługi prostytutki. Trochę to dziwne.

Gość gość
Na szczęście faceci nie są tak skomplikowani jak kobiety i nie szukaja drugiego dna w tym co mówią. Dla nich dla nich "warunki na dobrą dzi*ke to komplement. Kobieta to różnie odbierze,jak zwykle szuka dziury w całym, a dla niego to po prostu kobieta,która dobrze wygląda i potrafi zrobić mu tak,żeby odleciał- to wszystko.

Gość gość
100 % komplement. W łóżku różne rzeczy się mówi. Ja np.czasem mówię : chcę być Twoją dzi..ą, rżni.j mnie bez końca itd. A poza łóżkiem sama czułość, przytulasy, kocham Cię i głaskanie po plecach.