Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie na logike o Twoje wlasne dziecko. Masz odwage pomyslec?

Polecane posty

Gość gość

W Japonii ministerstwo zdrowia wycofalo rekomendacje dla szczepionki przeciw HPV bo bardzo licznych i ciezkich powiklaniach poszczepiennych. Wycofane szczepionki trafily do Polski gdzie prezydent Duda w trybie natychmiastowym podpisal ustawe wlaczajaca te szczepionke do kalendarza szczepien obowiazkowych. Jak myslisz - dlaczego podpisal? Szczepionka juz nie bedzie trula japonskich dzieci tylko zostanie wstrzyknieta Twojemu dziecku. Jak myslisz - dlaczego?

Gość gość
Bo dost za to kasę?

Gość gość
mam pytanie. Wierzysz też w płaską ziemie i że homeopatia leczy raka?

Gość gość
Ile %ma Polska w NBP? A kto ma resztę? Kto trzyma kasę, ten rządzi. Duduś i reszta,poprzednicy to tylko marionetki w rękach tych samych panów.

Gość gość
Czyli?

Gość gość
@ gość dziś mam pytanie. Wierzysz też w płaską ziemie i że homeopatia leczy raka? x Problem w tym, że tu nie chodzi o wiarę tylko o sprawdzalne fakty które każdy może zweryfikować. Ja nawet nie chcę aby wierzono mi na słowo. Sama sprawdź: - czy rzeczywiście Japonia wycofała się z rekomendacji szczepionek przeciw HPV - czy rzeczywiście nastąpiło to w wyniku ciężkich powikłań poszczepiennych - czy rzeczywiście wywołujące powikłania szczepionki zostały sprowadzone do Polski - czy rzeczywiście prez. Duda podpisał ustawę właczającą je do naszego kalendarza szczepień obowiązkowych To są wszystko sprawdzalne kwestie które każdy może sam sobie wyguglować.

Gość gość
Nie odp na pytanie dlaczego?

Gość matko mysl to nie boli
Kartel farmaceutyczny po wycofaniu swoich szczepionek z Japonii i innych panstw (czytaj: utracil zyski) stanal nad krawedzia bankructwa i musial w trybie pilnym gdzies znalezc rynek zbytu. Najlepiej przymusowy. Wepchnieto wiec szkodliwe szczepionki do Polski by tu wstrzyknac je TWOJEMU DZIECKU!

Bardzo logiczne kwestie. Ciesze sie, ze coraz wiecej ludzi mysli.