Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczylybyscie calowanie po pijaku?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio na domowe mój chłopak doprowadził się do strasznego stanu (wymiarowanie i odcięcie). Była to impreza u nas, wiec zajmowałem się gośćmi i nie widziałam tego od początku. Na tej imprezie, jak się dowiedziałam, mój chłopak, taki pijaniutki, tańczył z dziewczyną, która niby jest ok, ale wśród naszych znajomych mówi się, ze "lubi chłopaków" i do każdego się klei. No i podobno wtedy tańczyli i niby się pocalowali, ale to nie był pocałunek. Przynajmnije ona tak twierdzi. Powiedziała mi, ze to był zwykły buziak, ale jest jej glupio, ze się tak zachowała, ale to tylko był buziak. Tylko skąd mogę wiedzieć czy mówi prawdę? Dowiedziałam się o tym, bo... No niestety, przeczytałam wiadomości na fb... Zdarzyło się pierwszy raz, tylko od niej przeczytałam, bo latała za nim wtedy i jak zobaczyłam,ze do niego pisze... Było w nich od niej, ze myśli o tym co się stalo, jest jej głupio. Mój Chłopak napisal, ze chce,żeby było jak wczesniej, ze ma mnie i ona to rozumiała. Ale nie wiem co teraz mam robić, co myśleć... Nie wiem czy to rzeczywiście był tylko buziak, przecież ona mi o tym powiedział,mogła powiedzieć wszystko... Niby chłopak był mega pijany, ale czy to to usprawiedliwia? Jeszcze z nim nie rozmawiałam, mam zamiar to niedługo zrobić. Tylko co jeśli okaże Soe,ze to nie był buziak a coś więcej? A nawet jeżeli był to tylko buziak?

Gość gość
ch...z buziakiem, ale po co ci alkoholik?

Gość gość
Zapomniałam dodac, ze jesteśmy prawie 4 lata razem

Gość gość
Tylko, ze to nie alkoholik... Raz się doprowadził do takiego stanu i żałował.