Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy urodzenie dziecka sprawilo ,ze jestescie szczesliwsze i chce sie wam żyć?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem szczęśliwsza, ale wiem, że jakbym nie miała dziecka to byłabym nieszczęśliwa. Trudno jest, ale ma dopiero dwa latka, powoli jest lepiej. Bez dziecka czegoś by mi brakowało. Mając rodzinę jestem szczęśliwsza psychicznie, będąc samotną, miałabym depresję.

Gość gość
Tak :) Bylam szczesliwa i bez dzieci, ale dopiero z nimi odkrylam co to znaczy spelnienie, prawdziwa , bezinteresowna milosc.. Nie zamienilabym mojego zycia z dziecmi na nic ! Nigdy sie nie zastanawialm, nie planowalam czy miec dzieci czy ich nie miec.. To bylo oczywiste, ze beda :) Dzieci sa dopelnieniem naszego zwiazku, naturalna koleja rzeczy.. Choc jedno jest juz dorosle , a drugie nastolatkiem.. dalej sa czescia mojego zycia, choc maja juz wlasne zycie, a ja wlasne sprawy. Uwazam, ze zycie bez dzieci jest puste..Majac dzieci zdobywamy nowe doswiadczenia, odczuwamy nowe emocje ( te dobre i te zle ), odkrywamy prawdziwych siebie, to do czego jestesmy zdolni.. Doswiadczamy rzeczy, ktore bez dzieci nigdy nie bylyby nam dane..