Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO Mezczyzna placi, ale nie dazy do SEKSU? Prosze o Wasza opinie

Polecane posty

Gość gość

Znajoma spotyka sie z pewnym facetem co jakis czas, i on placi jej za 2 h z nia spedzone, spora kase, i on chce ja tylko dotykac, calowac, przytulac razem lezec, i on ani razu jeszcze nie dazyl do seksu z nia, nawet ani razu nie zdjal majtek, tylko koszule. Facet jest przystojny 44 lata, bardzo spokojny, delikatny wrecz, Nie ma zony, nigdy nie mial, mowil ze jest samotnikiem i ze dziwny jest, tak o sobie mowil. Moja znajoma spotyka sie czasami z facetami za kase, ale tamci chca seksu, a ten placi i to za dwie godzinki z nia, i nie uprawia seksu z nia. Powiedziala ze ani razu nawet nie zdjal majtek, nie kierowal jej dloni w kierunku penisa, tylko czasami jej wklada do pochwy palce, dotyka ja caluje, przytula, ale nie wyciaga penisa. Opowiadala ze jak leza w lozku to lubi tak bardzo mocno ja przytulic, ze az jej powietrza zabralko, tak mocno ja przytulil. A kiedy zaczela ocierac sie o jego penisa to powiedzial zeby odpoczela... I przestala, polozyla sie obok niego. Do tego jest to facet przystojny, zadbany, i od jakis 5 lat placi kobietom za spotkania, mniej wiecej co miesiac spotyka sie. Wiec brak doswiadczenia z kobietami odpada. Zastanawiajace jest takie zachowanie... i jaka moze byc przyczyna takiego zachowania Waszym zdaniem? Chcialabym poznac Wasza opinie/odpowiedzi.Z gory dziekuje.

Gość gość
Może jest impotentem, ma małego i wstydzi się, albo boi się że się zarazi?

Gość gość
Moze Impotent?

Gość gość
Chyba opcja ze IMPOTENT to odpadabo (Impotent=calkowity brak wzwodu) Powiedziala ze troche macala jego Penisa delikatnie przez slipki jak widziala ze byl podniecony, i w tym momencie penis byl jakby pol twardy/pol miekki, I ze raz zamiast penisem to ocieral sie o jej krocze- cipppke, kolanem... masowal ciiiippppke kolanem.

Gość gość
To może ma niepełny wzwód i się wstydzi.

Gość gość
gość dziś Myslisz ze to ten powod? Ale tez zastanawiajace jest dlaczego Facet 44 lata, przystojny zadbany, spokojny, mily, zabawny Nigdy nie mial zony, nie ma dzieci... I powiedziala ze czasami jak go obserwuje to ona sie tak jakos dziwnie na nia patrzy, na poczatku usmiecha sie, a po chwili jego twarz zamienia sie w taka jakby niezadowolona, skrzywiona, chyba wiece co mam na mysli... To tez zastanawiajace.

Gość gość
No nie wiemy co masz na myśli?

Gość gość
Nie mam pojecia, raz opowiadala ze nie lubi miec sciskanych piersi, a on zaczal i odsunela sie od niego I on przestal, i zapyt ja, dlaczego nie lubi tego, to ona odpowiedziala ze nie lubi, ze moze jest dziwna To on wtedy odpowiedzial jej ze on tez jest dziwny. Ale tez dziwne ze facet juz 5 lat chodzi po prostytutkach, ale nie tych profesjonalnych tylko do kobiet ktore robia to niezawodo. Mowil ze nie lubi profesjonalistek.

Gość gość
Ten facet jest dziwny.Zamiast znalezc sobie kobiete to tyle lat chodzi do prostytutek.

Gość gość
Prawiczek wszystko jasne

Gość gość
gość dziś GDZIE tam praviczek... Przeciez autorka pisala ze od spotyka sie o paru lat z roznymi kobietami...

Gość gość
A ile płaci miesiecznie?

Gość gość
A czy to wazne ile placi, nie o to pyta autorka, On jej placi za kazde spotkanie z tego co pisze.

Gość gość
Co was to obchodzi? Płaci, dostaje i tyle.

Gość gość
gość dziś Tylko dlaczego unika seksu, nie chce seksu?

Gość gość
Czy to twój facet że tak przezywasz? Może tylko tyle potrzebuje, jego sprawa.

Gość gość
Po to zalozylam watek, zadalam pytanie, poniewaz chcialam poznac opinie ludzi co mysla o tym "Dlaczego facet nie chce seksu" Rozmawialam ze znajoma o tej sytuacji, wiec interesuje mnie zastanawia taki przypadek, te niezrozumienie. Chyba po to tu jestemy na forum by dyskutowac o roznych sprawach, niejasnosciach?

Gość gość
Ale dlaczego nie chce chodz sprobowac... Nie chce nawet oralu...

Gość gość
Cos jest nie tak, musi byc jakis powod.

Gość gość
Zgadza sie

Gość gość
Facet, tylko ma jakis problem

W sumie, to nie ma nic dziwnego w tym, że mężczyzna potrzebuje się przytulić, popieścić ... skoro nie ma nikogo bliskiego do kogo mógłby się przytulić, to za to płaci i tyle. Nie każdy myśli tylko o zamoczeniu i spuszczeniu...

Gość gość
Szok

Gość gość
Cos jest z nim nie tak...

Gość gość
Jak mozna nie chciec seksu, tym bardziej jak sie z kims widzi rzadko...

Gość gość
Jakas przyczyna musi byc

Gość gość
Moze faktycznie ma facet problem z penisem?

Gość gość
A ty autorko/autorze to masz jakis problem? Ile razy jeszcze założysz ten temat?:O Nie wiesz, Że ludzie maja najróżniejsze upodobania? Dlaczego nie zapytasz dlaczego inni np podniecają sie tylko przy osobie niepełnosprawnej? Albo uprawiają seks np tylko z kobietami rasy czarnej bądź żółtej?

Gość gość
Kobietom nie przejdzie przez gardlo, ze mezczyzna moze chciec czegos.wiecej niz seksu. Glebszej relacji. Przytulenia. Dlatego, ze tego kompletnie nie rozumieja.