Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

remont w domu dzika awantura kto ma racje

Polecane posty

Gość gość

mam 28 lat mieszkam w domu z rodzicami, ja mam gorne pietro, rodzice dolne nikt nikomu sie raczej w zycie nie miesza. Moja matka ma 49 lat na swieta chciala zrobic mi prezent i kupila mi panele na cale moje pietro(o ktore nie prosilem) i poprosila swojego brata(mojego wuja) by przyszedl jutro je zalozyc u mnie na pietrze (jest budowlancem i zajmuje sie wykonczeniami)z tym ze jest po wylewie ale z czyjas pomoca normalnie pracuje. Tak wiec matka umowila sie z nim ze ma jutro przyjsc, dzis koledzy zaproponowali zebysmy jechali jutro na wypad weekendowy wiec sie zgodzilem. Powiedzialem to mamie a ta na mnie wsciekla ze ona kupila bo mi sie rozwalaly ze nawet wujek zalozy tylko mialem pomagac a po fakcie mowie ze jade na wyjazd i ze kto ma pomagac, powiedzialem jej ze zrobi to kiedy indziej bo cos zaplanowalem i co? panele z wujem bedzie kladla moja siostra a cala rodzina wiesza na mnie psy ze jestem jakis popierdo**** , czy ja naprawde bedac doroslym facetem nei moge nawet sobie niczego zapanowac?

Gość gość
mama zrobiła Ci taki drogi prezent, nawet załatwiła osobę która je wyłoży Ty miałeś tylko pomagać a teraz piszesz że jedziesz na wypad a panele ma wykładać zamiast Ciebie twoja siostra? ja prl

Gość gość
Jestes bardzo dziecinny i nieodpowiedzialny

Gość gość
dziecinny bo co? bo jestem dorosły i nie mogę nawet nigdzie wyjechać bo matka mi mówi kiedy mam być domu? chyba ja powinienem decydować kiedy mam remont piętra.

Gość gość
Ale zjep i przygłp, ja p*****le

Gość gość
Nie potrafisz ocenic co jest wazniejsze w zyciu dlatego jestes dziecinny. Chyba wiedziales wczesniej ze wujek przyjdzie ci zakladac panele

Gość gość
Jak jestes dorosły to wypiertalaj na swoje, a matka niech gorę wynajmie, po co trzymac pasozyta w chałupie

Gość gość
Facet 28 lat nie potrafi polozyc SAM paneli? To nie fizyka kwantowa...

Gość gość
szmaciarzu jepany matka sie wyzylowala na palece wujek i siostra chca ci klasc a ty sobie z kolezkami na piwno zapiertalasz? na miejscu twojej matki bym wypiertolil te panele przez okno podobnie jak i twoje ciuchy i kazal ci wypiertalac z chalupy. nie potrafisz docenic mieszkania rodzicow wiec wypiertalaj zarobic sam na chaluope a jak nie masz to siekiere i do lasu galezi narombac na szalas pedale cwelu

Gość gość
Kibel pewnie matka po nim myje, a osrane majty pierze siostra, taki to rodzynek dorosły

Gość gość
nie, mam swoj kibel akurat a panele sie nie rozwalaly, matka tak wymysla bo tylko remonty jej w glowie. Nie lubie takicg prac a ona dobfze o tym wie ze to mi nie wychodzi, siostra zawsze u nas w domu zajmowala sie remontami a teraz robia ze mnie dziada bo coszaplanowalem, chyba mozna bylo to zrobic w innym terminei a nie teraz.

Gość gość
od kiedy dorolemu facetowi matka kupuje panele a ja musze byc w domu wtedy kiedy ona mowi. To jest chore. A siostra specjalnie poleciala ze bedzie robic zeby bylo jaki ja jestestem nierob a ona biedna pkrzywdzona.

Gość gość
poy****y jestes

Gość gość
tylko nie mówi że ci mama obiady jeszcze robi bo jak tak to ci wpiertole tak że na du/pie nie będziesz mógł siedzieć pasożycie

Gość gość
matka gotuje ale nie codziennie ale to nie temat obiadow tylko chodzi o remont, czy ja nie mam prawa do posiadania wlasnego zdania?

Gość gość
Aż się wierzyć nie chce że masz tyle lat :o koorfa co za pokolenie

Gość gość
Człowieku, ktoś zrobił coś dla ciebie miłego, a Ty jeszcze rzucasz się o to? Podziękuj i przełóż wyjazd. A jak nie to nie bierz tych paneli, odkup piętro od rodziców albo się wyprowadź. Przecież jesteś na ich łasce. Zawsze jest tak ze jak rodzice pomagają to się wtrącają w życie dziecka. Nieważne ile ma lat ;)

Gość gość
tak masz prawo do posiadania własnego zdania odnośnie domu pod warunkiem, że będziesz na swoim mieszkaniu na które sam zarobisz i utrzymujesz się sam i nie korzystasz ze wsparcia mamy

Gość gość
ale ja o zadne panele nie prosilem a teraz mam sie dostosowac. Nienawidze prac domowych

Gość gość
kładzenie paneli to nie praca domowa

Gość gość
wiec tym bardziej nie lubie remintow.

Gość gość
ale kogo obchodzi że nie lubisz remontów ? Masz zadanie do wykonania i koniec,inni ludzie tez nie lubia sprzątać, nie lubi prasować,nie lubi myć okna a musi to robić bez dyskusji masz 12 lat albo to prowokacja

Gość gość
ciekawe czy robicie rzeczy ktorych nie umiecie, ja cos s******le i bedzie awantura.

Gość gość
ja nie lubie robić kupe

Gość gość
masz pomagać a nie robic to, już zmieniona wersja rozkapryszonego nygusa ?

autor ma racje, matka wymyśla remonty bo ma coś z deklem nie tak i nawet niezapyta go o zdanie, ale mniejsza z tym, po prostu chłopak chce żyć i być traktowany jak dorosły a ty j'ebana k'urwo z 14:36 nie bądź taki/a cwany/a bo ci napier'dole w ryj i nasram do oczodołów...

Gość gość
przegraniec życiowy popiera autora,to juz o czyms świadczy

Gość gość
wiec zachowujecie sie wszyscy jak dzieci skoro sluchacie matek

Gość gość
...powiedział 28 letni spasiony nygus zajadając obiadek przygotowany przez mamę

Gość gość
Dorosły nie zachowuje się jak rozwydrzony bachor, nie jesteś dorosły wypierdku, a osrane majty na bank pierze siora, matka powinna na zbity pysk wyrzucic cię z domu, może zacząłbys dorosłe życie - nie polega ono na wyjazdach z kumplami kiedy się chce, sa jeszcze obowiązki w DOROSŁYM życiu. Tylko MAŁE dzieci bawią się kiedy chcą.