Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Julita

Czy szkoelnia są potrzebne?

Polecane posty

Gość gość Julita

Jak sądzicie czy szkolenia fryzjerskie są potrzebne?

Gość gość
Jak najbardziej, kiedys nie bylo takiej skali produktow pielegnacyjnych, przadluzania wlosow, farb, sposobow stylizacji fryzury. Teraz modne sa siwe, nie farbowane wlosy u osob 40+ ale musza dobrze wygladac nie na 85+ z trwala w loki. Bob tez jest juz roznie strzyzony, no co ty, nie chcesz sie szkolic? Ja nie chce chodzic do staromodnego fryzjera!

Gość gość Natalia
Mnie właśnie szefowa wysyła na szkolenie facebook.com/NottinghamFryzjer/ i uważam, że takie postępowanie przyczynia się do stałego rozwoju salonu. Owszem, bezpośrednio na szkoleniu ja zyskam, szczególnie, że certyfikaty są imienne, ale lepsza moja praca, to więcej zadowolonych klientek. Więcej klientek, to wiecej pantoflowej reklamy i ponownie więcej klientek. I tak się kółko zamyka. W poprzedniej pracy, szkoleń nie uznawano. Zakładu już nie ma

Gość AgnesAgnes12
Oczywiście, że są. Ja ostatnio korzystałem ze szkolenia https://leadership-center.pl/2017/03/jaki-certyfikat-z-zarzadzania-projektami/ Jeżeli rozważasz rozwój w obszarze zarządzania projektami z zamiarem bycia zawodowym kierownikiem projektu to polecam zacząć od certyfikatu Prince 2 Foundation. Nie wymaga doświadczenia zawodowego, daje Ci certyfikat i porządkuje wiedzę zarządzania projektami. Prince 2 to metodyka, czyli mówi dokładnie co i jak robić łącznie ze wszystkimi papierami. Źródłem jest administracja publiczna, która ma swoją specyfikę, czasem zwracającą uwagę na inne akcenty niż biznes.