Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 0407

Jak zamknąć konto standard saver z lloydsa?

Polecane posty

Gość Gość 0407

Witam mam pewien klopot otóż gdy przyjechałam do Anglii brat pomógł założyć mi konto w banku. Później zaproponował że dobrze jest mieć drugie konto podkonto gdzie mogę trzymać oszczędności standard saver. Mogłam przelewać pieniądze z jednego na drugie kiedy chciałam nie było do niego dodatkowej karty. Ogólnie moj język angielski jest tak słaby że w razie gdy muszę coś załatwić pilnie potrzebuje pomocy tlumacza. Wyprowadzilam się od brata ponad rok temu i nie mamy ze sobą kontaktu (w związku z tym nie może mi pomóc). Postanowilam zjechać do Polski i chcę zamknąć konto w banku jednak nie mogę bo będę mieć wypłaty za urlop. .. i teraz pytanie: oba konta to cash account (zwykłe) i standard saver (oszczędnościowe) jeśli nie będę z nich korzystać to sami mi pozamykaja? Ogólnie mój bank lloyds nie pobiera oplat za prowadzenie konta. Właściciel domu zastrzegl sobie że musi się zamknąć konto bo kiedyś ktoś wyjechał a rosły odsetki bo było naliczanie za prowadzenie konta i nie mogli zamknąć konta przez Internet i był mega duży problem który trwal rok. inni zaś mówią (znajomi) że nic się nie stanie i że można zostawić konto i sami je zamkną po upływie jakiegoś okresu czasu. (Ważność mojej karty kończy się w sierpniu a nie chcę by przesylali mi automatycznie nowej) proszę o fachową pomoc jaknajszybciej

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Jak nie masz debetu to po jakims czasie jak nie bedzie wplywu zamkną ci sami. standard saver to konto oszczednosciowe w normalnym classicu Nic nie musisz robic.