Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy za zajecie złego miejsca w tlk jest kara?

Polecane posty

Gość gość

Jeatem w dobrym wagonie ale nie tym moejscu mam sie przeaiasc bo usiadlam gdziekolwiek?

Gość gość
Nie, nic się nie bój, ale jak ktoś przyjdzie z miejscówką na to miejsce i będzie chciał tu siedzieć, to musisz się przesiąść. Miejscówki w IC to grobszy temat.

Gość gość
To jeszcze raz ja ten z 15:43. Nawet nie misisz siedzieć w tym samym wagonie. Często jak jest małe obłożenie system tak przyznaje miejsca, że jeden wagon jest pełny, a drugi jedzie zupełnie pusty. To zależy oczywiście od trasy, danego pociągu itp. Ja często jeżdżę na weekendowym i miejscówek brać nie muszę, ale biorę, bo wolę mieć gdzie usiąść, ale w 90% przypadków nie siedzę na swoim miejscu, a zazwyczaj w pustym przedziale w tlk, czy pustym wagonie pendolino. :)

Gość gość
i jeszcze raz ja, miejscówki najpotrzebniejsze są w szczytach, jak jazda na, czy z weekendu, albo to co za chwilę będzie, czyli święta, bo pociąg można wzmocnić wogonem, czy dwoma, ale nie w nieskóczoność, a pociągó takich, jak pendolino, dart, czy flirt nie da się wcale wzmocnić, bo to elektryczne zespoły trakcyjne także w takich ilość miejsc jest na prawdę ograniczona.

Gość gość
Po co robisz up? Napisałem Ci, NIE MA za to KARY!