Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc w sobie sile zeby zakonczyc toksyczny zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to brzmi zalosnie ale kolejny raz dalismy sobie przerwe i zawsze konczy sie tak samo - po tygodniu widzimy sie znowu i jest super. Nasza relacja trwa juz 3 lata! Mam 22 lat a on 27. Nie wiem dlsczego nie potrafie tego zakonczyc a powinnam dla wlasnego dobra: on nie jest zlym czlwoiekiem ale niestety doszlo do tego, ze wielokrotnie zostalam pobita a ostatnio mnie dusil tak ze zrobilo mi sie ciemno przed oczami (serio :( ). Czuje sie jak smiec. W innych dziedzinach zycia naprawde dobrze mi idzie tylko ten zwiazek - na pozor wszystko wyglada dobrze...

Gość gość
wielokrotnie zostalam pobita a ostatnio mnie dusil tak ze zrobilo mi sie ciemno przed oczami (serio smutas.gif ). Czuje sie jak smiec. W innych dziedzinach zycia naprawde dobrze mi idzie tylko ten zwiazek - na pozor wszystko wyglada dobrze... I na pozór :O? lecz sie!

Gość gość
Dawaj się dusić, w końcu Cię udusi :O

Gość gość
zawsze mam orgazm jak mnie tak dusi

Gość ninkaaa30
Jak zakończyć ? Normalnie !!! wyprowadzić się od niego, zablokować nr tel, fb i wszystkie możliwe kontakty - tak jakby go nie było.. zacząć żyć od nowa, poczytać troche psychologii, zapisać się na terapię u psychologa - aby w przyszłości nie pozwolic sobie na kolejny patologiczny związek . ZACZĄĆ SZANOWAĆ I KOCHAĆ SIEBIE.

Gość gość
Tylko kto ją będzie dusił ? debilizm ludzki nie ma granic