Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem jak facet obiecał ze napiszę wieczorem a tego nie zrobił to

Polecane posty

Gość gość

ma mnie gdzieś? Jesteśmy razem i zwykle dotrzymuje takich obietnic ale wczoraj obiecał i się noe odezwal ja też nie bo skoro to on się miał odezwać to czekalam

Gość gość
Może mieć Cię gdzieś, a mógł też zapomnieć. Niestety nie wiadomo...

Gość gość
Nie sądzę żeby zapomniał. Jedyne co moim zdaniem by go mogło usprawiedliwiać to ze np.poszedł spac

Gość gość
Tzn.sytuacja wyglądała tak ze miał gdzieś wyjść na piwo z kolegami ale na chwilę i później napisać. Nie mógł siedzieć do bardzo późna bo ma na dzisiaj rano do pracy. I nie napisał, w sumie to rzadko mu się tak zdarza co mnie jeszcze bardziej niepokoi

Gość gość
"odezwę się wieczorem" chciał cię spławić? Dlaczego nie zaproponował: Odezwę się za godzinę lub gdy tylko skończę to co robię :P Zależy jeszcze ile macie lat..

Gość gość
Ile macie lat? Po 20? Jeśli się kochacie,to zadzwoń do niego a nie zamartwiaj się lub napisz sms. Moim zdaniem był tak zmęczony,że po 3Piwach padł na pysk i zasnął :D ewentualnie była super impreza i wziął urlop na żądanie :) dlaczego nie mieszkacie razem?

Gość gość
Bo to dopiero kilka miesięcy jak jesteśmy razem wiec nie mieszkamy. Na pewno nie zabalowal do późna raczej bo miał rano do pracy dzisiaj ale sam pisał ze wieczorem wychodzi na piwo ale na chwilę i jak wróci to się odezwie. Ja mam 25 a on 32 lata. Narazie nie chce się dopomina o kontakt bo wczoraj to ja się odezwalam, on był akurat gdzieś u rodziny na obiedzie- mieszkamy w innych miastach wiec spotykamy się tak co drugi weekend . Ja mu powiedziałam żeby odezwal się w takim razie jak bedzie wolniejszy wieczorem. A on ze napiszę wieczorem i do zobaczenia