Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamDoscZyciaTutaj

Do wczoraj myślałem,że najgorszą partią jest PO.Myliłem się.

Polecane posty

Gość MamDoscZyciaTutaj

Cześć, Jestem bezrobotnym. Mam 19 lat i moja rodzina ma ciężką sytuację finansową.Bardzo ciężką.Jesteśmy zmuszeni korzystać z "pomocy" państwa,czyli ze świadczeń. Nie chcę całe życie być bezrobotnym,więc postanowiłem wziąć się za jakieś kursy finansowane z UE.No i cóż.Znalazłem sobie kurs na darmowe prawo jazdy B (nie mam niestety).Ale do tego kursu jest stypendium wypłacane ze środków UE. Świadczeń nie możemy stracić,bo nie chcemy być bezdomni,więc wpisałem w wyszukiwarkę frazę "stypendium z ue a świadczenia".No i co mi wyskoczyło jako pierwsze? "Bezrobotni: Stypendium z unijnego stażu będzie dochodem". Brawo.Czyli tak: nie mogę się szkolić ani z UP,ani z pieniędzy UE,gdzie na niektóre kursy w zasadzie na gwałt szuka się chętnych,bo mam je*ane świadczenia.A od kiedy to jest? Od 1 sierpnia... Było PO,takie kretynizmy nie chodziły nikomu po głowach.Jest pis i co? Trzeba pozamykać wszelkie drogi rozwoju młodym ludziom. Więc niestety,czekam do 26 roku życia,czyli jeszcze 7 lat na bezrobociu i pobieram pełen pakiet świadczeń.Bo 900 zł jednorazowego stypendium to przestępstwo i trzeba by mi zabrać od razu wszelkie świadczenia które dostaję.Za karę.Bo próbuję coś robić,by nie być bezrobotnym.Okej. Jak ukończę 26 rok życia,to przyjmuję obywatelstwo niemieckie (po jednym z rodziców) i zrzekam się polskiego.Długo nad tym myślałem,ale ta sytuacja upewniła mnie,jak głupi byłem,że chciałem tu pracować,uczciwie płacić horrendalne podatki i tu zdechnąć z głodową emeryturą.Wolę Niemcy. Brawo dobra zmiano!

Gość gość
jeśli ktoś swoje nieudacznictwo życiowe zwala na polityków i partie rządzącą to nigdy nie osiągniesz sukcesu choćby nie wiem jaka partia rządziła.Ja wyprowadziłem się z domu mając 20 lat,dostałem tylko pościelowe w torebce od matki kupione od ruskich,dałem radę.A ty analizuj kto rządzi i jakie sa przepisy , za 20 lat też będziesz gófnem placzącym bo rząd nie dał ci pracy.Gardzę takimi ludźmi

Gość gość
I dobrze! Polska jest krajem Polaków a nie polskojęzycznych UBwateli. Wracaj do siebie niemiecki kundlu tfu!

Gość gość
weź się do roboty śmiecu piertolony normalnej a nie kursy baranie

Gość MamDoscZyciaTutaj
Widzę,że cebulaczki mają spinę :) oj,ale mi przykro

Gość MamDoscZyciaTutaj
Na razie to mam urlop 7-letni ;)

Gość gość
to ciesz się nierobie,najlepsze lata i siedzeniu na doopie ,niektórzy 70 latkowie wykazują więcej energii i kreatywności

Gość gość
Siedz w Polsce i tyraj na darmozjadów z 500+ a co.

Autorze nie zastanawiaj się, polska a szczególnie społeczeństwo /pospólstwo/ polskie nie jest warte rozczulań, gdybym ja miał taką możliwość jak Ty nie zastanawiałbym się ani sekundy, pzdro P.S nie przejmuj się polskimi kundlami tu ujadającymi

Gość MamDoscZyciaTutaj
Siedz w Polsce i tyraj na darmozjadów z 500+ a co. No właśnie też biorę.Chcieliście pis - macie pis.

Gość MamDoscZyciaTutaj
"Autorze nie zastanawiaj się, polska a szczególnie społeczeństwo /pospólstwo/ polskie nie jest warte rozczulań, gdybym ja miał taką możliwość jak Ty nie zastanawiałbym się ani sekundy, pzdro P.S nie przejmuj się polskimi kundlami tu ujadającymi" Dzięki wielkie,przynajmniej jedna normalna osoba. No,niestety większość tu,leci do mnie z wyzwiskami,co świadczy o tym,że to są zwykłe prymitywy.Takimi ludźmi nikt nie powinien się przejmować.Jeszcze raz dzięki za twój komentarz !

Gość gość
haha ty jesteś smieciem bezrobotnym piertolonym; chciałby korfa kurs darmowy na prawko hahhaha zapłać szmato ale najpierw zarób pndo żałosna; w 19 wieku byż latryny czyścił

Gość MamDoscZyciaTutaj
"haha ty jesteś smieciem bezrobotnym piertolonym; chciałby korfa kurs darmowy na prawko hahhaha zapłać szmato ale najpierw zarób pndo żałosna; w 19 wieku byż latryny czyścił " Umiesz czytać ze zrozumieniem? KURS Z UE ZA DARMO.Nie dociera? Chciałbym,bo jest.Ty musiałeś za kasę na prawko pewnie loda zrobić,nie? żałosny palancie.

Gość gość
pshemo to nieudacznik życiowy ,albo piszesz sobie sam albo chory na schizofrenie chwali debila

Gość gość
Jeśli masz obywatelstwo niemieckie, to co tutaj jeszcze robisz? Na Twoim miejscu dawno wyjechałabym do Niemiec... Przez te 7 lat pracy ta odłożysz na mieszkanie, język wyszlifujesz i będziesz mógł nawet wrócić i tutaj poszukać pracy... Chyba, że wolisz siedzieć na zasiłkach, ale nie wiń państwa, bo nie mamy komuny, państwo ci pracy nie da, sam musisz znaleźć. W każdym razie mnie byłoby wstyd w wieku 19 lat pobierać zasiłki. Zasiłki powinny być przyznawane w wypadkach losowych, ludziom chorym, niezdolnym do pracy, a nie zdrowym, młodym...