Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski facet a obcasy

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić jeśli moj facet jest praktywnie mojego wzrostu (170), a ja kocham obcasy? Zawsze je ubieram kiedy wiem, ze nie spotkam sie z nim :( A jak wychodzimy gdzies razem ubieram plaskie buty, ktore nie sa takie kobiece sila rzeczy... Mialbyscie to gdzies i i tak ubieraly obasy przy nim? Kiedys jak rozmawialismy o seksie to zapytalam np. czy do seksownej bielizny ubrac szpilki, a on, ze "szpilki nie"... Myslicie, ze ze wzgledu na swoj wzrost? Generalnie to mi jego wzrost ni przeszkadza, ale nie chce zeby glupio sie czul...

Gość gość
Zapytaj go czy nie lubi szpilek czy w ogóle butów na obcasie i dlaczego. My też mamy po 170cm i ja noszę obcasy 7-12cm.

Gość gość
jak ci zależy na tym co on myśli to się jego zapytaj:o i jego się też pytaj czy szpilki mu się nie podobają czy to przez wzrost, jak się z kimś jest i chociaż myśli że to na poważnie to trzeba rozmawiać:o

Gość gość
Mysle, ze moze miec na tym punkcie kompleksy bo sam sie kiedys nazwal "gnomem"- choc jest przystojnym facetem... Kurcze no, boje się ubrac obcasy przy nim :P ze potem bedzie mial do mnie jakis uraz