Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz zarabia 15 tysiecy a ma tylko dwie pary spodni i butow..mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem juz co myśleć o tym Maz pracuje jako programista w korporacji Chodzi wiecznie w tym samym Buty tez nawet zima jedne i te same co latem Krew mnie zalewa Prosze by kupil wiecej spodni i koszule jakies to mowi,ze nie pasuje mu nic itd. Wstyd mi za niego poprostu..nie wiem co o nim mysla kolezanki i koledzybz pracy..

Gość gość
A DLACZEGO TY MU TYCH RZECZY SAMA NIE KUPISZ ?

Gość gość
Dziecku kupuje się ciuchy, dorosły sam powinien sobie kupować.

Gość gość
Kup mu, przymierzy, jak nie będzie pasowac to oddasz. Jak juz przyniesiesz mu ten ciuch do domu to na pewno się na cos skusi.

Gość gość
Moj ma podobnie. I nie pomaga kupowanie mu ciuchów przeze mnie, bo ich nie nosi, mówi że mu się nie podobają. Ma swoje ulubione rzeczy i chodzi na okrągło w nich. Jak coś się zniszczy dopiero wtedy idzie na zakupy, ale sam musi wybrać coś, co mu pasuje. Nawet perfumy mu nie kupuje, sam sobie kupuje, bo jak ja wybiorę zawsze mówi, że zapach nie ten. Przyzwyczaiłam się już, i tak go kocham, przecież wiedziałam za kogo wyszłam za mąż.

Gość gość
lepiej miec takiego niz takiego co lata po galeriach i rozwala. pie iadze. poza tym to malomeskie jakby facet mial 5 par kurtek itp. na co to komu.. lepiej miec. na. koncie i skadac na konkretne rzeczy typu dom mieszkanie samochod. a szmaty i tak. po jakims czasie wyrzucisz.. nic to nie jest warte