Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem napisalam to zbyt wylewnie??

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie z facetem jakis czas, ale to raczej poczatek znajomosci. I dzisiaj on sie chcial spotkac, ale odmówiłam z powodu choroby. Pozniej zapytal sie jeszcze raz jak sie czuję i czy mam ochote sie spotkac, a ja na to, że " Ochotę to mam ,ale nie czuje sie za bardzo na silach przez ten katar i przeziebienie. Ale szkoda ze mi nie przeszlo bo na pewno byloby nam dzisiaj cudownie smutas.gif "- sypiamy ze soba. Na co on juz nic nie odpisal jak narazie. Przesadzilam z wylewnoscia?

Gość gość
Hmmmm.... bo może nie zależy mu na Tobie lecz na seksie z Tobą ? Dlatego nie współczuł Ci że męczysz się z katarem i nie życzył szybkiego powrotu do zdrowia . Gdyby mu zależało to mimo że jesteś chora , odwiedził by Cię przynosząc np słoik miodu by wspomóc pokonywanie wirusów. A on zamilkł ..no bo nici z seksu to nie odpisał nic.

Gość gość
Nie wiem wlasnie... Niby zyczyl "zdrowka" jeszcze we wczesniejszym smsie, ale dlaczego teraz nic nie odpisuje to nie wiem

Gość gość
Po co ma z tobą pisać jeśli jesteś nieczynna przez chorobę? Początek znajomości a ty już z nim sypiasz i dziwisz się że ma cię w d***e :D

Gość gość
Jak dotad nie odnioslam wrazenia zeby mial mnie w d***e i piszemy ze soba codziennie i rozmawiamy, a nie tylko kiedy sie umawiamy na seks... Tylko teraz nie wiem czy nie odpisuje bo np. cos robi, czy przesadzilam z tym slowem "cudownie" czy sama nie wiem

Gość gość
Jesteś chora , zajmij się leczeniem a nie analizowaniem sytuacji z smsami.