Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy czujecie się bardziej matkami czy kobietami?

Polecane posty

Gość gość

jak byscie się miały zdefiniować, to jak?

Gość gość
Mysle ze jak ma się już dzieci to bardziej matka

Gość gość
To jest wlasnie błąd wielu Polek. Jak juz zostaja zonami i matkami to nie dbaja o to żeby atrakcyjnie wyglądać. A to błąd. Malzenstwo jest teraz tak nietrwałe (1/3 w Polsce konczy sie rozwodem, w krajach zachodnich 1/2), że nie ma co liczyc, ze jesli juz zlapalo sie męża on nigdy nie odejdzie. A poza tym jesli nawet odejdzie mimo tego, ze kobieta jest nadal piekna i zadbana to zawsze wtedy moze ona znalezc kogos nowego. A kiedy zaniedba sama siebie to na tym traci bo przewaznie cierpi na tym pozadanie meza, zycie seksualne i wszystko sie powoli rozpada. Ktos moze napisać, ze wyglad jest niewazny, niestety albo stety to nie prawda. W zwiazkach mezczyzna-kobieta czy malzetwie zawsze wyglad tez bedzie mial znaczenie i jest to zupelnie normalne

Gość gość
Ja się czuję kobietą :) sexi mamą :D

Gość gość
Mamy nie są sexy

Gość gość
ja się czuję bardziej obojniakiem

Gość gość
I jednym i drugim!!!Kocham swoje dzieci i bardzo o nie dbam, Ale zarazem nie zapominam że jestem kobietą (więc fryzjer, paznokcie, siłownia itd)i lubię się czuć zadbana. A Szczęśliwa Mama- Kobieta to Szczęśliwy Mąż i Dzieci!!! Jedno drugiego nie Wyklucza

Gość gość
I jednym i drugim!!!Kocham swoje dzieci i bardzo o nie dbam, Ale zarazem nie zapominam że jestem kobietą (więc fryzjer, paznokcie, siłownia itd)i lubię się czuć zadbana. A Szczęśliwa Mama- Kobieta to Szczęśliwy Mąż i Dzieci!!! Jedno drugiego nie Wyklucza

Gość gość
Jak ty zadbana wcale nie jesteś tylko byś chciała być. Na forum zwyczajnie piszą zdegenerowane maciory co już mają fourtok rozpierniczony i srają dziećmi pro-rodzinnie.

Gość gość
Nie można być jednym nie będąc drugim.

Gość gość
11:26- aha to wg Ciebie nie można byc kobietą nie będąc matką :P

Gość gość
dokładnie nie można być kobietą jak się nie jest matką - jaki byłby cel dwóch różnych płci gdyby nie ojcostwo i maciorstwo?

Gość gość
W pewnym wieku juz nie. Z reszta taka bez dzieci to raczej dziewczyna. Nawet jak ma 30 lat.

Gość gość
Matki nie są ani sexi ani ładne

Gość gość
s tacy, co nie uznaja za kobiety matki, a sa tacy co za kobiety nie uznaja bezdzietne różne punkty widzenia (niestety)- bo za faceta uznaje się każdeo co ma fiutka, bez względu czy jest ojcem czy nie;-p

Gość gość
Desperacja wszem I wobec...to właśnie mamuśki są najbardziej sexiiii....oczywiście zalezy kto ma ile dzueci i czasu w związku z tym...paradoksalnie to mamy dbają bardziej o siebie niż te bezdzuetne..kwestia podejścia do zycia

Gość gość
Powiem tak idąc ulicą widzę atrakcyjną kobietę podbiega do niej dziecko mówi mamo od razu atrakcyjność tej kobiety spada do minimum nie mam pojęcia dlaczego. mam żonę Kocham ja mam Dziecko, nigdy żony bym nie zdradził ale odkąd jest mamą mimo tego że dba o siebie nie jest już tak atrakcyjna jak kiedyś

Gość gość
To ja mam odwrotnie. Szczuplutka laseczka na szpilkach opiekujaca się swoim dzieckiem i już mi staje. Albo kurka domowa w legginsach i bluzie sportowej odbierająca dziecko ze szkoły. A jak jeszcze wysiada z fajnego samochodu to juz w ogóle. A kobiety w ciąży wydają mi się jakieś takie niewinne i podświadomie przypisuje im wszystkie pozytywne cechy. Az mam wyrzuty sumienia ze ona da wkrotce nowe zycie a ja tylko o d*****niu mysle.

Gość gość
A ja uważam, że może matkom jest trudniej być zadbaną i trzymać formę bo po pierwsze mają na to mniej czasu i nieraz pieniędzy, a po drugie jednak ciąża nieraz niszczy ciało poprzez rozstępy, tycie, zmienione piersi itd. Ale mamy też moga byc atrakcyjne, sama takie znam, tylko kosztuje to moim zdnaiem wiecej wysilku

a to złe odzywiane zmienia człowieka bo ciąża dodaje uroku i peknosci tak muwia wielodzietne matki na wielodzietni org

Gość gość
12:39 słodkie:)

Gość gość
Matki są zazwyczaj pękate, mają spękane rozstępami ciało, opasłe brzusiska. Jeśli matka poleciała hurtowo to też często ma rozklapiuchę.

Gość gość
12.38 Nie wszystkie matki tak mają. Ja jestem 4 lata po porodzie, nie mam ani jednego rezstepu, bo Dbalam o moją skórę w ciąży. Po ciazy zaczęłam dietę, ćwiczenia i teraz wyglądam lepiej jak przed ciąża, mimo, że wcale nie byłam oblesna wcześniej. Przed ciąża nigdy nie ćwiczyłam, teraz moje cialo jest jędrne i wyrzezbione. Kto jak dba tak ma i tylko od tego to zależy.