Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmisula

Czy też wstydzicie się wyglądu swoich wagin typu motylek

Polecane posty

Gość acordeon
Ja stoję przy oknie i obserwuję tego drania przez szybę. Bo jak stałem za dzwiami to przez dziurkę od klucza tylko biurko widziałem:)

Gość gość
Co ty gadasz jak ginekolog podczas badania molestuje czy gwałci to nie jest erotyka?

Gość gość
Jakie erotyczne? Ja nic nie widzę.

Gość acordeon
Idę spać.Dobranoc normalnym.

Gość gość
Co ty gadasz jak ginekolog podczas badania cipki molestuje czy gwałci to nie jest erotyka?

Gość gość
Ja ich zlewam...są zgorzknialymi ludźmi. Seks , seksualność to nieodłączny element życia. Lubię seks, lubię o nim mówić. A jeśli się to komuś nie podoba to ma problem. Nie ja. Ja jestem szczesliwa

Gość gość
A twoja się z nim zapewne bzyka. Robicie z siebie faceci zwykłych matołów by nie być przy swojej bo ona was tylko potrzebuje do kasy i usługiwania. Ja mam prawdziwego faceta z jądrami dlatego mam go niech widzi cipkę podczas badań czy porodów.

Gość gość123543
„Ja ich zlewam...są zgorzknialymi ludźmi. Seks , seksualność to nieodłączny element życia. Lubię seks, lubię o nim mówić. A jeśli się to komuś nie podoba to ma problem. Nie ja. Ja jestem szczesliwa” X Pieknie i szczerze napisane. Jesli bys kiedys chciała do mnie napisac, to byłoby super :)

Gość gość
Każdy która napisze coś takiego od razu proponujesz priva haha a potem beksa płacze ze hejtery go atakujo buu. Jesteście tak prości umysłowo że wystarczy mieć p**de zamiast mózgu i już jesteście w raju.

Gość gość
No gorsze jest to że ginekolodzy są bezkarni po g****ie czy molestowaniu , gdyż pacjentka jest traktowana jak w islamie!

Gość gość123543
„Każdy która napisze coś takiego od razu proponujesz priva haha a potem beksa płacze ze hejtery go atakujo buu. Jesteście tak prości umysłowo że wystarczy mieć p**de zamiast mózgu i już jesteście w raju. X A nawet jeśli proponuje, to żałujesz mi?Pamiętaj - to jest forum erotyczne , a ludzie sa istotami seksualnymi w przeciwieństwie do niektórych tutaj osob, które stanowią wyjątki. Poza tym umiesz tylko obrażać hejterko, używasz obelg i pejoratywnych słów.

Gość gość
Znowu ten zboczeniec od badania gina.

Gość gość123543
Ten „zboczeniec” ma troche racji. Mi by sie podobało wejść razem z partnerka do ginekologa. Taki troche trojkat lub nawet cuckold ;)

Gość gość
Żałujesz mi? Ja nie wiem że jestem na forum erotycznym. Naprawdę. Nie wiem gdzie to widać.

Gość gość
Wiesz...to ja. Ta która czeka na adres mail. No wolę na priv. ale tak się z tą czy tymi. Bo to w sumie nie wiadomo . Zagadales że nie odpisałaś. Ale spoko. Rozumiem. Więc lepiej sobie pogadamy a tamtym satysfakcji nie damy. Niech się duszą we własnym sosie

Gość gość
1:34, miło mi, ze masz chęć na priv. gosc12313@wp.pl

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego wy zboki od giną piszecie w rodzaju żeńskim . Chciałam ,zrobiłam . Jakimś sens udawać kobiety.

Gość gość123543
„Żałujesz mi? Ja nie wiem że jestem na forum erotycznym. Naprawdę. Nie wiem gdzie to widać.” x Juz nie masz co pisac ;) Szkoda słów

Gość gość123543
„Nie rozumiem dlaczego wy zboki od giną piszecie w rodzaju żeńskim . Chciałam ,zrobiłam . Jakimś sens udawać kobiety.” To juz nagle myślisz, ze 2 osoby piszą te teksty :D Cóż za dedukcja (ironia)

Gość gość
Czy tylko dla mnie 123 to cymbal? Właśnie podałeś swojego maila żeby jutro napisać jak ktoś tobą manipuluje hahaha.

Gość gość123543
„Czy tylko dla mnie 123 to cymbal? Właśnie podałeś swojego maila żeby jutro napisać jak ktoś tobą manipuluje hahaha.” X Wlasnie złapałem sie za glowe i jestem lekko w szoku, ze ktos mogł tak pomysleć z tą manipulacja. I przy okazji dalej obrażasz...

Gość gość
On po wszystkich tematach adresy rozsyła to wyjątkowy desperat

Gość gość123543
1:50 Utwierdzaj sie w tym dalej i naginaj wszystko tak, zeby pasowało do twojego punktu widzenia. Wtedy będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Cymbalistow było wielu.... Kończymy ten watek:)

Gość gość123543
I cymbalistek tez :) Kończcie, pora spac, oddajcie to forum we władanie Pana Boga.

Gość gość
Hej. A ja do Ciebie napisalam:(

Gość gość123543
2:00, bardzo mi miło, wlasnie odpisałem :)

Gość gość
Miałem w życiu do czynienia z 5ma cipkami i każda miała lekko wystające wargi sromowe. Takie cipki to norma i są bardzo sexowne!

Gość gość
Aczkolwiek są też typowe bułki zupełnie bez warg mniejszych

Gość gość
Czy to jest tak istotne