Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n88n

Wiedzieliscie ze Morawiecki jest zydem? Ja nie.

Polecane posty

Gość gość
Przestali się kryć, oficjalnie przejmują rządy. Kaczyński musi zacząć spłacać władzę którą mu dali.

Nawet mniejszosc niemiecka ma swojego przedstawiciela w polskim sejmnie. A czy jest tam jakis Polak?

Gość gość
Nie ty nie jesteś Polakiem, bo to by znaczyło, że coś nas łączy :o a ja ze śmieciami i debilami twojego pokroju nie życzę mieć sobie nic wspólnego

@ gość dziś Nie ty nie jesteś Polakiem, bo to by znaczyło, że coś nas łączy pechowiec.gif a ja ze śmieciami i debilami twojego pokroju nie życzę mieć sobie nic wspólnego x Przykład narodowej cechy - skłócenie. Nie jesteśmy silni i zwarci bo ludzie pokroju gościa z 8:51 wprowadzają tylko kłótnie i zamęt. A wiadomo, że gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. Dlatego ościenne państwa tak łatwo roochały Polaków. Polski nie trzeba najeżdżać. Wystarczy jednych lemingów napuścić na drugich. Przykład - smog. Jak międzynarodowe lobby gazowe ma zmusić Polaków by przestali eksploatować własny węgiel, a zamiast niego kupili gaz z zagranicy? Bardzo łatwo. Trzeba wmówić Polakom, że smog to to samo co dym z komina :D i napuścić tych co mieszkają w blokach na tych co mają domki z kominami. Odpowiednia kampania medialna i Polacy sami będą się zwalczać. Proste. I smutne zarazem. Smutne, że mamy w kraju tyle lemingów podatnych na manipulacje :(

Gość PiSzdradził
Dlatego Żyd Morawiecki, ugina się przed Żydami z USA i Izraela, daje żydom polskie paszporty, forsę, kontrakty, kupuje złom, aby oni mogli zarobić, kosztem Polski. To najzwyklejszy zdrajca narodu.