Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiet o imieniu Małgorzata jest bardzo wiele,

Polecane posty

Gość gość
To nie o to chodzi:/ a o to, że każdy ma inną drogę do Dobra, niektórych wiedzie przez manowce, delikatnie mówiąc, niektórzy by obudziło się u nich sumienie muszą wiele zła zrobić, niestety.

Gość gość
3 niepokojące kwestie - brzmi groźnie :D

Gość gość
Jakaż to prymitywna, prostacka "wkrętaczka" tak się rozpisała? :)) Trzeba być głupszym od niej (a to bardzo trudne!), by te wypociny traktować poważnie.

Gość lavender dziwak
Wypada chyba zacytować ten fragment: "Z nim będziesz szczęśliwsza, Dużo szczęśliwsza będziesz z nim. Ja, cóż - Włóczęga, niespokojny duch, Ze mną można tylko Pójść na wrzosowisko I zapomnieć wszystko Jaka epoka, jaki wiek, Jaki rok, jaki miesiąc, jaki dzień I jaka godzina Kończy się, A jaka zaczyna Ze mną można tylko W dali znikać cicho"

Gość gość
Ale filozofy haha. I babsztyl ze schiza w tle.

Gość gość
21:27 Prawdziwie prymitywna jest Twoja wypowiedź, doprawdy nie rozumiem co Cię tak w tym temacie zniesmaczylo.

Gość gość
gość dziś Doprawdy wiem, że rozumiesz i prymitywnie próbujesz się wyłgać. :)) Nawet cienkim Bolkiem nie jesteś. Twoja manipulacja sprawdza się tylko na kretynach. :))

Gość gość
gość dziś Może to "dobro", ta droga w moim przypadku to życie w samotności? Nie powiedziane, że każdy musi się z kimś wiązać. gość dziś przesadzasz :)

Gość gość
Małgorzata jeden grzech aż onieśmielała mnie, trudno nie zaśpiewać ; )

Gość gość
uśmiech bez zbędnego tekstu :)

Gość gość
Znam tylko jedną Która wszystkich obgaduje bez wyjatku.Czy to rodzina czy przyjaciółki, jedzie po wszystkich nie zdajac sobie sprawy z tego ,ze sama jest strasznie brzydka. Nie zna słowa lojalność. Ani praca. Choć bebech jej wyłazi, nie widzi swych wad.Widzi je u innych

Gość gość
21.35 przesda w tym, że wiele zla w wykonaniu niektórych poprowadzi ich do Dobra? Wiesz lepiej, w końcu to o tobie:P

Gość gość
21.47 oczekują lojalności ci, którzy nigdy tacy nie byli? To nie skrajny egoizm i głupota z ich strony?

Gość gość
Znam same brzydkie.I fakt,to imię jest jak papier toaletowy do d**y i nieskonczony

Gość gość
Znam same brzydkie.I fakt,to imię jest jak papier toaletowy do d**y i nieskonczony

Gość gość
gość dziś ja nie twierdzę, że ta znajomość była zła nie twierdzę też, że wyrządziła zło owszem, były smutne chwile, nawet bardzo niejednokrotnie zachowałem się okropnie ale sama znajomość nie była zła

Gość gość
gość dziś Gratuluję wypowiedzi, która dowodzi, iż można być głupszym od najgłupszych. To też jakieś osiągnięcie.

Gość gość
Do mnie miała przyjechać kumpela o takim imieniu,lecz niestety...zmieniła się na gorsze i jest toksyczna.A ja toksycznych ludzi mijam z daleka więc. .. spotkanie sie spaliło

Gość gość
Moja sasiadka ma takie imię.Ale w moim typie nie jest

Gość gość
To dziwne może co teraz napiszę, ale biorąc pod uwagę początek mojej znajomości to też nie odniosłem pozytywnego wrażenia, ale moi drodzy czasami człowiek zyskuje w naszych oczach wraz z poznawaniem go. Nie zawsze powinniśmy brać pod uwagę to jakie odniesiemy pierwsze wrażenie. Owszem to czasami niweczy wszystko, ale "bogate" wnętrze potrafi wiele zdziałać. Mało tego, poznając kogoś od podszewki zaczynamy kreować sobie prawdziwy obraz tej osoby, a co za tym idzie emocje, które się w nas budzą są bardziej wiarygodne, bardziej autentyczne. Niczego nie załatwi omijanie pewnych zagadnień czy też uciekanie od prawdy. Natomiast kwestia postawy danej osoby może być efektem tego jak ona do nas podchodzi, jak my wpływamy na jej zachowanie. To, że ktoś jest dla nas okropny wcale nie oznacza, że taki jest faktycznie. Może mieć tylko uraz do nas... akcja budzi reakcję.

Gość gość
Małgosia....co to za imię wieśniackie:/

Gość gość
Cudowne, wspaniałe, przeurocze, wyjątkowe, jedyne w swoim rodzaju, nietuzinkowe, magiczne, ciepłe, pełne pogody ducha, wyrafinowane (Małgorzata), łagodne, kobiece, niedoceniane... :)

Gość gość
W moim miasteczku jest jedna.Wszyscy się z niej śmieją .Z tego wnętrza szczególnie; )

Gość gość
22.09To ta o której narzeczony mowi ze jest egoistyczna ściera?

Gość gość
gość dziś Już ja bym się z nimi wszystkimi rozprawił!! :D Tylko głupcy śmieją się z innych. Ludzie powinni darzyć siebie nawzajem szacunkiem. U mnie w okolicy był ostatnio niefortunny "wypadek", z którego większość osób się śmiała... ja pochyliłem się nad losem tego człowieka i mu współczułem. Ludzie czasami bywają bardzo specyficzni, inni od reszty, ale to nie jest powodem do drwin i kpin pod czyimś adresem.

Gość gość
gość dziś Pierwsze słyszę... ja nic o tym nie wiem. Ponadto okres narzeczeństwa jest już dawno za nimi. Więc nie, to nie ta. :)

Gość gość
22:14 Zdecyduj się w końcu jak ma na imię ta ściera o której codziennie piszesz i nie szargaj mojego imienia, wiejska karyno że zryty łbem :)

Gość gość
Imię to oznacza perłę i to wszystko w tym temacie ;)

Gość gość
Znam dwie.Ale brzydkie są :(

Gość gość
Znam dwie.Ale brzydkie są :(