Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Skoro Opole to dziura i zadoopie to czemu klubowe mistrzostwa świata odbyły się

Polecane posty

W Opolu?skoro Opole jest śmieszną prowincjonalną dziurą to czemu pierwsze w Polsce klubowe Mistrzostwa Świata odbyły się w Opolu we wtorek środę i wczoraj a nie np w tym twoim Wrocławiu? Klubowe mistrzostwa świata to najbardziej prestiżowa impreza sportowa na świecie pierwszy raz w Polsce się odbyła w Opolu i Łodzi a finał będzie pojutrze w Krakowie skoro Opole to śmieszna prowincjonalna dziura to czemu klubowe mistrzostwa świata odbyły się w Opolu? Nie wierzysz trzeba było oglądać Polsat Sport z Opola wpisz sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole jako dowód że odbyły się w Opolu

I co zatkało cię?

:D

I co mimo tego że pierwsze w Polsce klubowe mistrzostwa świata odbyły się w Opolu i w Opolu byli najlepsi siatkarze na świecie a klubowe mistrzostwa świata są jednym z najważniejszych wydarzeń sportowych na świecie oraz to że w Opolu jest festiwal Polskiej piosenki oraz przeniesiony w tym roku z Gdańska festiwal polskich wideoklipów "Yach film festiwal" oraz to że Opole jest 3 NAJBOGATSZYM MIASTEM WOJEWÓDZKIM W POLSCE PO WARSZAWIE I WROCŁAWIU z niskim bezrobociem to wg ciebie Opole to i tak dziura?

Czemu ty tak nienawidzisz tego Opola? Co? Co by się nie działo w Opolu co by nie odbyło się w Opolu np tak jak teraz w tym tygodniu odbyły się w Opolu klubowe mistrzostwa świata w siatkówce itd to wg ciebie Opole to i tak dziura? Co w Opolu jest nie tak? Że tak go nienawidzisz? Co w Opolu brakuje? Przecież są w Opolu hale sportowe uczelnie, kina teatry filharmonia amfiteatr lodowisko baseny galerie sztuki ogród zoologiczny itd więc co w Opolu brakuje i jest nie tak że wg ciebie Opole dalej jest dziurą wytłumacz mi to

No wytłumacz mi to czemu mimo tych wydarzeń i tych rzeczy Opole wg ciebie dalej jest dziurą i zadoopiem? Czemu ty tak nienawidzisz Opola? Wytłumacz mi to :o bo nie mogę tego zrozumieć :o

:o

:D