Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży drugi trymestr. Fizycznie jest ok, psychicznie jestem wrakiem - nie cały czas, ale od dwóch dni non stop płaczę. Reklama płaczę, film płaczę, mąż krzywo spojrzy płaczę, syn coś napyskuje płaczę. Jak nie mam powodu do płaczu to leżę i płaczę z niewiedzy dlaczego mi tak źle. Myślę że może umrę, że może dziecko umrze, nie wiem skąd ten lęk. Tak naprawdę jestem bardzo rozsądną osobą, nie rozchwianą, taka oaza spokoju. To co teraz przeżywam wykańcza mnie psychicznie, proszę jakieś mamy z podobnymi objawami o opis swoich przeżyć. Czuję się samotna, nienormalna i nie potrafię się ogarnąć.

Gość gość
hormony a tak w ogóle to gratuluje, masz dziecko, pewnie faceta, ja też tak chcę

Gość gość
Mam tak samo. Z tym ze ja jestem non stop wkurzona i obrywa sie wszystkim po kolei. Pierwszy trymestr. Do placzu doprowadza mnie wszystko a jak juz zaczne to nie moge przestac i noe daj boze jak sie ktos zapyta czy wszystko ok, tone we lzach normalnie. Czekam az to sie unormuje i bede znowu soba. Sama juz nie moge ze soba wytrzymac juz nie wspomne o mezu ;) + do tego mdlosci od 6 tygodnia non stop. Z nadzieja czekam na drugi trymestr i mam nadzieje ze bedzie lepiej bo jak nie to chyba mnie gdzies zamkna ;)

Gość Cooliberek
Hormony w was buzują i nie dziwię się że ta się dzieje