Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytałyście swoim mam dlaczego wyszły za tatę?

Polecane posty

Gość gość

ciekawe czy któraś miała odwagę mówić, że dla pieniędzy :D a na pewno takie pryzpadki były w ogóle nie rozumiem takiego podejscia, bo przeciez takie małżeństwo będzie smutne i puste, nie będzie tam miłości no dobrze, ale jakie były inne powody? zakochanie?

Gość gość
Mój bogaty nie był więc odpada.

Gość gość
mój też nie

Gość gość
U moich to była szaleńcza wakacyjna miłość. Nie hajs, bo ojciec nie był bogaty. Po miesiącu się zaręczył, nie minął rok a już wzieli ślub. Pierwsze dziecko, czyli ja, pojawiło się dopiero 5 lat później bo sobie chcieli poużywać życia we dwoje.

Gość gość
Moja matka wyszla za mojego ojca, chyba dla pieniedzy, ale nie tylko. Byl czas za maz wyjsc. Niestety to byla zla decyzja. Ojciec pijak, kasy tak i tak nie bylo. Tylko zycie miala z nim zmarnowane. Dwojka dzieci, sama nie dalaby rady i tkwila w piekle z 18 lat. Potem odeszla i to byla najlepsza decyzja w jej zyciu.

Gość gość
Mój ojciec uważał, że jest najładniejsza i najbardziej elegancka kobieta jaka spotkał, do.końca życia patrzył na nią z zachwytem jak gdzieś wychodzili, był dumny ze go chciała, potrafiła w panieńskie czasach cala pensje wydać na sukienkę, potem to się zmieniło, ale dobry smak estetyczny pozostał, ojcu tez niczego nie brakowało w tym.temacie, buty robił na zamówienie u szewca, palta, płaszcze, garnitury szyl na miare, jak założyli rodzinę nie przelewanych się, ale kochał matkę bardzo.

Gość gość
Dla dużego k***ska mój mąż ma również dużego.