Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolsk wojew

Gość od Homocwela skoro Opole jest dziurą to czemu KMŚ odbyły się w Opolu?

Polecane posty

Skoro Opole jest dziurą to czemu Klubowe mistrzostwa świata odbyły się w Opolu Gdyby Opole było dziurą to by się nie odbyły w Opolu Klubowe Mistrzostwa Świata a Odbyły się w Opolu a klubowe mistrzostwa świata to najbardziej prestiżowa impreza sportowa na świecie

Gość gość
na co ten człowiek jest chory?

Gość gość
na głowę :D urojenia, paranoja i nerwica natręctw to niedorozwój i schizofrenik

14:33 chory tak? Czemu mi nie wierzycie?przecież one naprawdę się odbyły trzeba było oglądać Polsat Sport PS nie wymyśliłem sobie tego nie wierzycie że się odbyły w Opolu to co za problem sobie wpisać w Google klubowe mistrzostwa świata Opole nic nie jest trudnego wpiszcie sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole to będziecie mieć dowód że one się odbyły i to w Opolu sprawdźcie w Google jak nie wierzycie

Nie mam urojeń Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce naprawdę się odbyły w Opolu, nie wymyśliłem sobie tego, przecież wystarczy wpisać w Google klubowe mistrzostwa świata Opole to zobaczycie że sobie tego nie wymyśliłem sprawdźcie sobie w Google jak nie wierzycie

Wpisz sobie w Google klubowe mistrzostwa świata Opole i dowiesz się że nie mam urojeń że sobie nie wymyśliłem tego :o

Gość gość
on jednak naprawdę ma w głowie solidnie poprzestawiane biedni rodzice :o

Czemu mam solidnie poprzewracane przecież Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce naprawdę się odbyły w Opolu czemu mi nie wierzycie? Co tak trudno sobie w Google wpisać Klubowe Mistrzostwa Świata Opole? Tak trudno wystarczy wpisać to zobaczycie że Klubowe Mistrzostwa Świata Naprawdę odbyły się w Opolu tak Trudno jest sobie sprawdzić? Tak trudno?

Nie mam solidnie poprzewracane w głowie i klubowych Mistrzostw Świata i to w Opolu sobie nie wymyśliłem one Naprawdę się odbyły w Opolu czemu mi nie wierzycie?trzeba było oglądać Polsat Sport we wtorek środę i czwartek o godzinie 17:30 sam oglądałem i co myślicie że sobie coś ubzdurałem tak? To jak wpiszecie sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole to będziecie mieć dowód że niczego sobie nie Ubzdurałem I będziecie mieć pewność że naprawdę się w Opolu odbyły

Tak trudno sobie wpisać w Google klubowe mistrzostwa świata Opole? Wpiszcie z ciekawości czy piszę prawdę i się przekonacie jak mi nie wierzycie bo nic sobie nie ubzdurałem

:D