Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z moją żoną.

Polecane posty

Gość 939332
Jeśli badania wyjdą ok, to jest możliwosc że ma coś na tle nerwowym, nerwice badz depresje. U mnie też przy nerwicy mam zaburzenia samopoczucia, krew mi z nosa leci, jestem słaba, senna, ale ciężko mi spać, chodze poddenerwowana, ale czasem udaje ze jest dobrze, na siłę by nikt się nie martwił o mnie, i w tym przypadku dieta, i wypoczynek to czasem zbyt mało, nawet magnez i melisa..dopiero lekarstwo tzw.lęki SSRI dają poprawę, dodam ze nie musi być jakiś mocny powód by mieć depresje czy nerwice, w obecnych czasach gdy codzienność to nerwy i stres, praca, człowiek zabiegany zamartwiony, zmęczony to bardzo łatwo wyczerpać się nerwowo, i nie powinno się ociagac przed leczeniem bo naprawdę bardzo warto. Czasem ulga jest na stałe, albo na lata jeśli poprawnie podejdzie do leczenia. Teraz lekarstwa są dobre, prawie nie odczuwa się brania ich, niestety z zajściem w ciążę musiala by poczekać do wyleczenia, bo nie zaleca się stosowania tych leków w ciąży jeśli stan kobiety nie jest tak zły by sobie poradziła bez leków.

Gość gość
Żadna metoda nie daje 100 % skuteczności.

Gość gość
O czym te dywagacje??? MUSICIE ISC DO LEKARZA. Kropka. Nikt ci tu nie wywrozy co dolega twojej zonie. Krwotoki z nosa, osabienie, itd. sugeruja powazna chorobe. Kierunek lekarz, a nie gadanie o niczym na forum.

Gość gość
Kobieta pwnie przemeczona jest. W pracy z********a i w domu wszystko pewnje robi. Pracuje na 2 etaty bez chwili odpoczynku bo nawet d**y musi dac. Wykonczysz ja! To wszystko Twoja wina

Gość gość
!!!!!!!!!!!!! To moze byc i cukrzyca i nawet nowotowor lub bialaczka. Nie wiem na co czekacie z badaniami. Od wrzesnia leczę córkę na onkologii i tam dzie ci trafiaja z błachych objawow a zostają na rok na chemię. Natychmiast do lekarza !!!!!!!!

Gość gość
Do lekarza.

Gość gość
Daj znać jak będą wyniki.

Gość gość
ciąża?

Gość gość
Dzisiaj czuła się cały dzień dobrze.

Gość gość
A wyniki ? przecież miała robic rano badania i dziś odebrać .

Gość gość
Nie robiła dzisiaj. W tym tygodniu zrobi. Muszę popracować nad tym. Już obiecała,że pójdzie przed świętami. Dzisiaj bolą ją nogi,kolana,kości nóg. Ale to chyba dlatego, że była na siłowni.

Gość gość
Albo nowotwór kości jak schudła i mdleje i bol kości. Słuchajcie gdybać mozna ale dziwie sie ze jesXze nie była w laboratorium

Gość gość
podziwiam ,ze potrafi wytrzymać ten stres i niepewność ja bym już 1 h wcześniej czekała pod laboratorium.Zycze by nie było to nic powaznego

Gość gość
Niech zrobi podstawowe chociaz badania moczu, krwi. Moze lyka antykoncepcje i zle to na nia wplywa? Przeciez to syf. Albo np zaszczepila sie na hpv? To juz w ogóle zniszczenie organizmu. Skojarz takie fakty.

Gość gość
Ta niech czeka. Ból kości to moze być objaw białaczki. Po siłowni to bolały mnie mieśnie a nie kości. A na białaczkę mozna umrzeć nagle. Ehhhh

Gość gość
Na onkologii ból nóg oznacza niestety białaczkę.

Gość gość
Tzn chciałam napisać ze na onkologii jak ludzie rozmawiają o objawach swojej jeszcze nie wykrytej bialaczki to większość wspomina o bólu nóg

Gość gość
to musi być prowo.

Gość gość
gość wczoraj Nie robiła dzisiaj. W tym tygodniu zrobi. Muszę popracować nad tym. Już obiecała,że pójdzie przed świętami. Dzisiaj bolą ją nogi,kolana,kości nóg. Ale to chyba dlatego, że była na siłowni. Ledwo żyje, ale na seks i siłownię ma dość sił? Niech się zbada. Może Zespół Münchhausena.

Gość gość
Żona zemdlała dzisiaj w pracy. Po badaniach wyszło, że ma lekką anemie. Po za tym mogą być to sprawy hormonalne,ale również zmęczenie. Od jakiegoś czasu zapisywała w kalendarzu każde źle samopoczucie - pojawiało się po szalonym dniu. Lekarz nie potrafił odpowiedzieć na pytanie dlaczego bolą ją mieści nóg .

Gość gość
Lekka anemia nie daje az takich objawow. Ja bym poszla prywatnie.

Gość gość
Brawo maz ledwo stojaca na nogach kobiete w********a do roboty a ta mdleje. Czy ty poj***e myslisz wogole?

Gość gość
Ja też mam lekką anemię i funkcjonuję normalnie.

Gość gość
To na pewno nie anemia. Jak mozna zemdleć w nocy spiąć?

Gość gość
i jak tam zona autorze? cos wiadomo?

Gość gość
Up

Gość gość
może to faktycznie anemia ? Moja córka córka tez jak była taka słaba to się okazało,że to anemia, lekarz kazał jej stosować dicofer + oczywiście dieta,pomogło. Ale może tez Twoja żona ma najzwyczajniej w świecie depresję ???

Gość gość
12'03, ciebie kafeteryjna plotkaro to nawet prowo zaintertesuje! Ble,znow latasz po tematach babiszonie.