Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie samochód?

Polecane posty

Gość gość

My nie. Jesteśmy czteroosobową rodziną. Mieszkamy w mieście, poruszamy się komunikacją miejska, a na większe zakupy pożyczamy auto od teściowej. odpadają koszty utrzymani samochodu. Jak jest u Was?

mam jeżdżę nim codziennie do pracy prawie 50 km w jedną stronę w weekendy do rodziny i na zakupy, samochód jest w ciągłym użyciu

Gość gość
Mamy 2 dzieci i mieszkamy pod Warszawą, niby komunikacja miejska jest, ale jak maluchy zachorują nie wyobrażam sobie do lekarza je autobusem zatłoczonym wieźć. Większe zakupy z wózkiem i zakupami w rękach też odpadają. Mąż zazwyczaj służbowym samochodem sie porusza więc mi korando zostawia i gdzie chce to podjade. Jak nie mieliśmy dzieci autobusy wystarczały teraz ciężko mi wyobrazić sobie zime bez samochodu.

Gość gość
zgadza się jak się ma dzieci to samochód jest potrzebny mało że trzeba go mieć ale musi być sprawny bo nigdy nie wiadomo kiedy dziecko zachoruje i na gwałt trzeba będzie jechać do lekarza, dlatego regularnie serwisuję samochód i robię przeglądy w Euromaster, dzięki temu samochód nigdy mnie nie zawiódł

Gość gość
Mamy samochód, mieszkamy w średnim mieście. Niby komunikacja miejska jest, ale to stara czasu. Jak miałam samochód u lakiernika, traciłam godzinę więcej na dojazdy autobusem. Teraz wożę dziecko na zajęcia dodatkowe i nie wyobrażam sobie tracić czas na autobusy. Poza tym często wyjeżdżamy na wies na weekendy.

Gość gość
Mam czarne kabrio bmw

Gość gość
Ja nie posiadam ponieważ mieszkam blisko pracy. Natomiast jeśli potrzebuję pojazdu np. na weekend to go wypożyczam. Kilka tygodni temu miałam BMW M2 od wypożyczalni www.bexclusive.pl i bardzo przyjemnie mi się go prowadziło.

Gość gość
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!

Mąż pracuje, ja pracuję, na komunikację miejską nie mamy, co liczyć, bo najzwyczajniej w świecie w naszym małym miasteczku nie kursują miejskie, więc jesteśmy skazani na własne samochody. Mąż jeźdź swoim, a ja swoim.

Gość DanielaBąk

Nie mam bo nie potrzebuje na co dzień a od czasu do czasu. Ja już kilka razy wynajmowałam, ale od pewnego czasu ciągle w tym samym miejscu - Ready to go. Jeszcze się nie zawiodłam na nich i zawsze wszystko jest w porządku więc na pewno jak będę znowu potrzebować to do nich wrócę

Gość Ewa

Jasne, teraz bez samochodu to jak bez ręki. Mamy tivoli 1.6 w benzynie. Fajny miejski suv. dzieciaki bez problemu się mieszczą na tylnej kanapię a prowadzi się bardzo przyjemnie