Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki po całkowitym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż mamy z mężem nurtujące nas pytanie, brałam tabletki antykoncepcyjne Atywia Daily jednak fatalnie się po nich czułam, 24 listopada doszło między nami do pełnego stosunku, a 25 listopada zażyłam ostatnią tabletkę, nie była to ostatnia tabletka z blistra, odstawiłam je tydzień przed końcem blistra ponieważ mój organizm naprawdę źle na nie reagował. 28 listopada powinnam dostać krwawienie z odstawienia, jednak ono się nie pojawiło. Do dzisiaj całkowity brak krwawienia, za to jak nigdy od jakiegoś tygodnia bolą mnie piersi, a zwłaszcza sutki, to taki boląco piekący ból, do lekarza mam wizytę dopiero po nowym roku ponieważ ma urlop. I moje pytanie czy w tej sytuacji jest prawdopodobieństwo ciąży? Oczywiście jeśli wyszedł by z tego dzidziuś to byśmy się bardzo cieszyli mimo że troszkę za wcześnie :) Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)

Gość gość
test robilaś?

Gość gość
Test robiłam jakieś 1,5tygodnia temu, na pierwszy rzut oka był negatywny, pod światłem była jednak delikatna kreseczka, ale podejrzewałam że było to wybarwienie w miejscu tej kreseczki testowej więc uznałam go jako negatywny i byłam pewna że miesiączka zaraz przyjdzie, a tu dalej jej brak i nie zapowiada się żeby była

Gość gość
Zastanawiam się nad wykonaniem kolejnego testu, bo tak myśle że jakby była ciąża to tamten mógł być za wcześnie zrobiony, myślicie że na tym etapie pokazał by on wiarygodny wynik wieczorem czy lepiej zaczekać i zrobić z porannego moczu? :)

Gość gość
Idź do gina..