Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWROT DO PRACY JAK UKRYC ZABIEG UPIEKSZAJACY ?

Polecane posty

Gość gość

Mam urlop do konca roku a tydzien temu zrobiłam operacje plastyczna nosa. Boje sie ze wyda sie wszystko i wredne zolzy z pracy zauważa ze mam nowy nos. Chcialam zmienic kolor włosów aby nie rzucal sie totalnie inny profil twarzy wczesniej mialam garbaty nos i spory a teraz ladny jak u dziecka. Ale zmiana koloru wlsow odpada bo i tak mam juz za czesto farbowane a nie pasuje mi ciemny kolor. Pomozcie

Gość gość
trzeba se było zrobić wielkie cycki

Gość gość
Tez robie ale nie teraz

Gość gość
Ktos pomoze ?

Gość gość
Zmień prace.

Gość gość
burek debil

Gość gość
Tego nie ukryjesz kazdy od razu zauwazy

Gość gość
Wal to!! ja miałam uszy robione, wczesniej zawsze w opasce chodziłam, bo do pracy musialam miec związane, a teraz robie warkocze, kitki i upiecia :) Wale ich w sam łeb!!! :)

Gość gość
a ile zapłaciłas? i w jakim miescie mialas zabieg? bo ja we Wrocławiu robilam :)

Gość gość
worek papierowy na łeb i heja

Gość gość
Boje.sie.ze zauwazy kazdy bo.mocno sciety mam

Gość gość
Bardzo smieszne z tym workiem na leb haha ....mam problem bo nos jest teraz fajnie zadarty i nie mam garba i duzo kosci wycietej boje sie reakcji

Gość gość
Ciekawy urlop, po zabiegach rany sie goja po kilka miesiecy.

Gość gość
Akurat operacja nosa tepaki to rany sa.wewnatrz nosa i niecaly miesiac urlopu wystarczy . Gorzej jesli.chodzi o.nowy nos bo jest inny

Gość gość
Jeżeli masz dużo kości wyciętej, to na pewno nie zagoi się w dwa tygodnie, ciemna maso. Poczytaj se najpierw, a potem wymyślaj bajki :D

Gość gość
Ja mam sporo kosci wycietej tepaku a kosc sie szybkongoi

Gość gość
Tepaku ruski a po drugie bardziej widoczna jest opuchlizna.niz.blizny hahahah blizny mam po resekcji skrzydelek ciemna.maso widoczne tylko cwelu.zazdrosny

Gość gość
A u kogo robiłaś operację, że udało Ci się uzyskać taki ładny efekt? Jak różnica jest duża, to chyba się nie ukryje, może zamiast farbowania trochę podciąć włosy, żeby odwrócić uwagę?

Gość gość
Właśnie kochana jest problem bo ja nie chce ścinać włosów bo zapuszczam scinalam dzien przed operacja ale jakis cm. Zmiana jest widoczna bo nie ma garba jest luk i zadarty. A wczesniej byl nos wychodzil z czola ze tsk.powiem garbaty i wypukly blee. Mam tez pocieszenie bo z przodu od opuchlizny to ziemniak

Gość gość
W takim razie niech gadają, co chcą :) Na pewno wyładniałaś dzięki tej operacji, a niech je zazdrość zeżre :P A poza tym nos to centralna część twarzy, jak jest bardzo nieładny, to chyba nikogo nie zdziwi, że właścicielka takiego zrobiła sobie operację.

Gość gość
Moze jakos mocnej sie pomaluj ?

Gość gość
Ja bym pomalowala np. Usta albo cos zeby odciągnąć uwage albo zepinij wlosy

Gość gość
zrob sobie operacje odnowy pochwy :D

Gość gość
Ja bym się przejmowała tylko obrażeniami po zabiegu, typu opuchlizna, blizny, krwiaki albo, że coś się nie uda. Jeśli tego nie będzie to przecież super informacja! W końcu pozbyłaś się swojego kompleksu i to normalne, że chcesz pokazać się z nowym, ładnym noskiem. Przecież nie będziesz go ukrywać ani odwracać od niego uwagi, bo skorygowałaś go po to aby właśnie był widoczny i nie trzeba było się go już wstydzić. Jeśli nie chcesz się przyznawać oficjalnie to, w pracy gdy ktoś poruszy ten temat, mów, że mu się zdaje, że masz inny nos. Wypieraj się. Gdy usłyszysz od koleżanki, że są plotki na temat Twojej korekty nosa to mów: "nie potwierdzam" albo "nie słyszałam i nie potwierdzam". Udawaj Greka i rób z rozmówcy wariata, tak będzie najlepiej. Ukrywanie nowego noska nie jest dobrym pomysłem. możesz zwyczajnie nie przyznać się do zabiegu. Niech utoną w domysłach :D

Gość gość
Tak robią wszystkie celebrytki. Mówią, że ich atrakcyjny wygląd to dobre geny i zdrowa dieta, ewentualnie trening :D Skoro one mogą to Ty też !

Gość gość
Nikt nie jest w stanie wydusić z Ciebie tej informacji o ile się sama nie przyznasz. Nie zrobiłaś nic złego aby się teraz tłumaczyć.

Gość gość
Nos mam zwyczajny ale cycki bym sobie wstawiła. Nie orientujesz się może jaki to koszt ?

Gość gość
Zależy kochana czy chcesz okragle czy anatomki.