Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kex0

Młody a chce starszą

Polecane posty

Hej, czy takie coś jest normalne? Mam 19 lat 180cm 65kg 18cm wiem, że mógłbym znaleźć sobie dziewczynę w moim wieku ale jakoś mnie do takich nie ciągnie. Bardziej interesują mnie kobiety powyżej 30 lat. Nie wiem dlaczego. Szukając partnerki na DZ. większość kobiet nie chce takich relacji. Nie wiem czym to może być spowodowane. Wpadłem na super pomysł by spędzić sylwestra w cudownych chwilach ale znów... Nie jestem jakimś desperatem i nie szukam pierwszej lepszej pani. Chciałbym stworzyć coś dłuższego ale muszę mieć z kim.. Moja piękna miejscowość to Tarnów.

Gość gość
to nic zlego , ja mam 34 lata , meza , dzieci , a bardzo podoba mi sie 18 latek ktorego spotykam na basenie

Gość gość
To bardzo czeste. Ja mam troche ponad 30 a on 20 i trochę i też lata za mną.

Gość gość
Nigdy bym się nie spodziewała ze tak zafascynuje się 18 letnim chlopakiem , kilka razy na basenie zapatrzylam sie na Niego on to widzial . Ja tez nie raz wiem ze on zerka na mnie wiec jest z jego strony tez zainteresowanie . Z drugiej strony Jakbym wpadla w wieku 16 lat mogła bym być Jego mama , co mnie przeraza

Gość gość
a to maz juz nie wystarcza Tobie ?

Gość Kex0
O, jednak są kobiety, które mają podobnie w głowie. Spotkaliście się kiedyś z tak młodszym chłopakiem? Skąd jesteście tak właściwie?

Gość gość
Szukając partnerki na DZ. większość kobiet nie chce takich relacji. x Co to jest DZ?😴

Gość gość
Ja jestem z Warszawy , nie spotkalam sie z takim chlopakiem , tylko na basenie widuje Go ,

Gość gość
Samo to ze wpadłam w oko bardzo przystojnemu 18 latkowi bardzo mnie cieszy , poprawia to moje samopoczucie ze mimo iz mam juz 34 lata dwoje dzieci to mogę sie podobac . Ale z drugiej strony wiem ze nic wiecej oprocz szukania sie wzajemnie wzrokiem na basenie nie bedzie .

Gość gość
no ale po basenie może cię wychędożyć

Gość gość
tak moze , ale ja mam meza

Gość gość
a musi sie maz dowiedziec ?