Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345ciekawa12345

Niegrzeczne dziecko w szkole

Polecane posty

Gość 12345ciekawa12345

Witam Czytam różne posty i widzę różne komentarze. Może i mi sie uda uzyskać jakąś ciekawą odpowiedź na moje pytanie. Jestem nauczycielem. Mam w swojej klasie takich 4 chłopaczków co to na każdej przerwie mają "ciekawe" pomysły. Nie ma dnia, żebym nie miała na nich skargi. Są dopiero w 4 klasie i prośby, groźby nie działają. Nie chcę wojować gdyż chciałabym aby reszta klasy czuła sie komfortowo w szkole. Spotkania z rodzicami odbywają się średnio 2 razy w tygodniu. Pedagog szkolny prowadzi z nimi szereg spotkań. Nie są to wulgarni chłopcy. Nawet mili. Problem polega na tym że zaczepiają innych, coś nabroją, nie wsiądą do autobusu co jest jednoznaczne z wagarami itp. przewinienia. Jaki pomysł na takie młodociane towarzystwo? Problem głównie na przerwach gdy są pobudzeni - bo na lekcji nie mogę narzekać. Siedzą cicho, nawet się zgłaszają. Jakieś pomysły?

Gość 12345ciekawa12345
Czasem uczniowie mnie podglądają jak robię siusiu. Czy mogę to zgłosić ich rodzicom?

Gość gość Piotr
Nauczycielko lubisz bara bara ?:)

Gość gość
Dziewico nauczycielko jesteś tam jeszcze kotku? ;)

Gość gość
Ehhh. Z jakiego powodu zostałaś nauczycielka, skoro na forum pytasz o rady, jak sobie poradzić z brojacymi uczniami?:O Jesli nie masz predyspozycji do kształtowania młodych, to zmień prace.

Gość 12345ciekawa12345
Zostałam nauczycielką bo rodzice mieli znajomości w studium nauczycielskim więc tam się uczyłam.

Gość 12345ciekawa12345
Do ciekawych powyżej: tak lubię bara bara; tak jestem dziewicą; tak rodzice mieli wtyki w studium nauczycielskim. Uwielbiam odpowiadać na pytania :) macie jeszcze jakieś?

Gość 12345ciekawa12345
Poza tym macie racje... po cholerę się spinać :D idę do męża do łóżka :D niech się rodzice martwią swoimi pociechami.

Gość gość
Ciekawa, jak często zdradzasz męża?

Gość gość
ciekawa, czy wiesz że Master111 z kafeterii naciąga moszne na słoik?