Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123543

Fala hejtu, a katolicyzm

Polecane posty

Gość gość123543
"gość dziś Przestań mazać się jak baba. Wiele osób w porównaniu do ciebie ma naprawdę zajepisty hejt. A dziwnym trafem to ty ciągle jęczysz o hejcie wyciągając w to nawet kaczorapechowiec.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" x "gość dziś ten infantylny piśdzielec Cyfrak nawet nie wie co to prawdziwy hejt, on jest jedynie delikatnie trollowany, a potocznie mówiąc wyśmiewany, a on tu o jakiejś walce z hejterami wyjeżdża. a tak na marginesie jak sie skutecznie walczy z hejtem? niech idzie na inne działy, popatrzy i się uczy. ja podpowiadac nie będę." x x Macie taką znieczulicę i brak empatii, że nie rozumiecie, że wcale nie powinno być hejtu. Jaki by nie był - delikatny czy mocny. Sarkastyczny czy poważny. Co ja będe wam tłumaczył, hejter nigdy takich podstawowych rzeczy nie skuma...

Gość gość
to zmień forum i skończ się mazać pajacu 🖐️

Gość gość123543
"to zmień forum i skończ się mazać pajacu 🖐️ " x a może ty je zmienisz lub nabierzesz trochę empatii...

Gość gość
w chooyu mam empatie 🖐️

Gość gość
Sam zmień forum hejterze z 12.00. Nie dość że nie potrafi normalnie egzystować to jeszcze wyrzuca innych. Kpina.

Gość gość123543
"gość dziś w chooyu mam empatie 🖐️" x "gość dziś Sam zmień forum hejterze z 12.00. Nie dość że nie potrafi normalnie egzystować to jeszcze wyrzuca innych. Kpina." x x Pozostaje mi tylko śmiech na takie zachowanie, które świadczy o tobie.

Gość gość123543
"gość dziś ten infantylny piśdzielec Cyfrak gość dziś to zmień forum i skończ się mazać pajacu 🖐️ gość dziś w chooyu mam empatie 🖐️' x x Zapomniałem zapytać czy jesteś prawdziwym katolikiem, patriotą, a może ateistą?

Gość gość
Sam zmień forum hejterze z 12.00. Nie dość że nie potrafi normalnie egzystować to jeszcze wyrzuca innych. Kpina. x ale mi tu odpowiada, ja nie narzekam, wiec po co mam zmieniać. ty cyfrak wciaz marudzisz, wiec skoro tak ci tutak nie pasuje to kroótko i na temat: wypierďalaj 🖐️

Gość gość
sami katolicy tu piszą?

Gość gość123543
"ale mi tu odpowiada, ja nie narzekam, wiec po co mam zmieniać. ty cyfrak wciaz marudzisz, wiec skoro tak ci tutak nie pasuje to kroótko i na temat: wypierďalaj 🖐️ " x To ładnie się do mnie odzywasz, tak jak powinno się odnosić do bliźniego (ironia). Czy czujesz ulgę, czy może nienawiść, a może jakąś refleksję?

Gość gość
gowno czuje płacząca niemoto, sram na ciebie. to nie ja łaże po całym kafe ero i narzekam na to, że tu hejt i spam. spodziewales sie tutaj jakichś głębszych rozważań nt. jepania w trójkącie a tu dostaleś tylko śmiech i spam? och jak mi przykro. pogodz sie z tym co jes albo zmień forum.

Gość gość
Jakis forumowy kozak się odezwał.. :D

Gość gość123543
"gowno czuje płacząca niemoto, sram na ciebie. to nie ja łaże po całym kafe ero i narzekam na to, że tu hejt i spam. spodziewales sie tutaj jakichś głębszych rozważań nt. jepania w trójkącie a tu dostaleś tylko śmiech i spam? och jak mi przykro. pogodz sie z tym co jes albo zmień forum." x Jak to jest czuć "gowno" w twoim przypadku? Natomiast nie poczułem jak "srasz" na mnie. Nie śmierdzi, nie widzę klocka ;D

Gość gość
nie "jakiś kozak" kretynie, tylko normalna osoba, która nie włazi na strony które uważa za pojepane. to tak jakby ultraheteryk wlazł na gay portal i chciał tam pedziów zmieniać i nawracać na hetero. nonsens? nonsens.

Gość gość123543
Normalna osoba, która od kretynow wyzywa :D Śmiech na sali :D