Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozterki dojrzałej singielki

Polecane posty

Gość gość

Dzień Dobry, zaczęłam poznawać poważnych, inteligentnych ludzi, a teraz mam uczuciowe rozterki... ostatnio młodszy kolega wyznał mi pewne uczucia, ale on jest w jakimś związku i mimo iż widziałam jego zainteresowanie wcześniej, to ignorowałam i unikałam, a teraz spojrzałam na niego inaczej i myśli o nim nie mogą wyjść z mojej głowy, on mi opowiada o tej dziewczynie, nie chce być tą trzecią.... i jeszcze mam rozterki nt faceta, którego poznałam przypadkiem w pracy, dawno go nie widziałam a rozmowa z nim była inteligentna i rozwijająca... i ten wzrok pasujący do mojego... a najlepsze, że wokalista pewnego zespołu wstał i podał mi rękę na spotkaniu na trasie koncertowej, zostałam wyróżniona i nawet o nim myślę jako potencjalnym partnerze. Jestem teraz osłabiona i czuję się samotna, pewnie stąd te myśli, ale nie mogę się skupić na obowiązkach przez to i pomyślałam, że rozmowa odciągnie moje myśli

Gość gość
Tak to juz ten czas na zadume

Gość gość
Ty nie jesteś dojrzała.

Gość gwoli wyjasnienia
... inteligentna rozmowa prowadząca w 97% do nikąd... :D

Gość gość
Ludzie to zło ;/ Ktoś powinien w końcu zająć prawnie takimi gnidami co niszczą inne osoby w związkach poprzez szukanie sobie kogoś na boku ;/