Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosse95

pracodawca usiłuje wrobić mnie w dyscyplinarkę na moim chorobowym

Polecane posty

Gość rosse95
tak jest dokladnie zgadzam sie w 100 procentacch z moimi przedmowcami . UP to jedna wielka mafia wciskaja nam najgorsze z mozliwych prac tylko po to zeby bylo widac ze cokolwiek robia ... a tak naprawde nie robia nic .. najlepsze prace w Polsce to maja zwykle ludzie po znajomosciach co maja gdzies jakies uklady oczywiscie nie mowie ze wszyscy ale znaczna wiekszosc ludzi .. co taki szary czlowiek jak ja moze? nic nie moze na kazdym kroku ktos mnie wykorzystuje az plakac mi sie chce ;( wiem zdaje sobie z tego sprawe ze mam juz bardzo malo czasu tym bardziej ze ta intryge udalo mu sie zrobic w dobrym dla niego czasie bo sa swieta i ciezko mi jest cokolwiek zalatwic gdyz wszystkie biura sa teraz nieczynne a ten czas dziala na moja niekorzysc .. pasuje wszystko napisac i juz wszystko miec napisane przez jakiegos profesjonaliste ktory bedzie potrafil to ladnie sprecyzowac ja to juz mam po krotce ze wzoru napisane ale nie umiem tego zrobic tak profesjonalnie :/ musi mi w tym pomoc radca ale to niestety dopiero po swietach :( mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim ;(((

Gość gość
Zdążysz dziewczyno spokojnie! Od 20.12. masz 21 dni na odwołanie, a radca to skleci w 10 minut.

Gość gość
Dasz rade, tylko nie daj sie mu zmanipulowac, bo pewnie bedzie probowal cos jeszcze nazmyslac na Ciebie.

Gość rosse95
Ludzie juz rozwiazalam tą sprawe sądowo, wygrałam to dzieki temu że miałam na niego bardzo mocne dowody juz na samym wstepie przed rozprawą trząsł gaciami wiedzial ze to przegra i adwokaci tez mi mowili ze to jest sprawa w 100 % przeze mnie wygrana , bał sie ze mna walczyc i od razu chcial pojsc na ugodę wiec poszlam w to i juz jest po sprawie , ludzie to do was przeslanie nie bojcie sie chodzic do sadow jak ktos was oszukuje , gra nie fair piszcie pozwy i zglaszajcie to do sadu nic nie tracicie mozecie jedynie zyskac i tak jak ja to wygrac :) Pozdrawiam wszystkich milego dnia ! walczymy ze zlem