Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Byliście już w tej nowej galerii Handlowej Wroclavia we Wrocławiu ja byłem

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Wojew Opolsk

Byliście już w tej nowej galerii Handlowej Wroclavia we Wrocławiu ja byłem

Gość gość
bylem bo mam tam sklep xddd

Gość Namysłów wojew opolsk
MATKA Boska Bajkowa nie ma takiej galerii Jak Arcady Cöln przynajmniej nie w Polsce :)

22:07 znowu ty ile razy mam ci powtarzać że nie masz tam sklepu bo tam są sieciówki a ty nie jesteś właścicielem sieciówki ile razy mam ci to powtarzać że nie masz tam żadnego swojego sklepu i ty doskonale o tym wiesz!!!

Gość gość
Namysłów szukał galerianek w galerii, taki zdesperowany :D

:D

22:11 Matka Boska Bajkowa Opole jest ogonkowe tak? OPOLE W PRZECIWIEŃSTWIE DO Kolonii czyli Köln w Niemczech nie jest zadoopiem i dziurą bo Opole to miasto Wojewódzkie i stolicą województwa a kolonia ani dusseldorf ani Bonn nie są stolicą tego kraju związkowego (landu) w którym są ps Opole to stolica Polskiej Piosenki i Opole to najbardziej Niemieckie Polskie Miasto bo jest tam mniejszość niemiecka ps w Opolu odbyły się Pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce i najlepsi siatkarze byli w Opolu :)

Gość gość
Spoko namysłow, pozostaje mi tylko wspolczuc ;D

Jak bede na lapie jutro to cie zniszcze Namyslow na argumenty, bo w przeciwienstwie do ciebie nie znam na pamiec wszytkich informacji o moim miescie ale i tak wiem, ze jakies ogonkowe zadoopie (opole) nie moze sie rownac z köln w ktorym jest kur/wa wiecej zlota w kanałach niz w calej polsce w sejfach.

22:18 czemu tylko współczuć? :D

Gość gość
Ja mieszkam w Lesznie, do Wrocławia nie mam daleko, wybieram się do tej galerii po nowym roku. Czy warto ?

Tyle że Opole jest Bogatsze od Köln Opole ma 128 tysięcy mieszkańców i miliard złotych dochodu i jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu albo i już nawet drugim pewnie Sindbadem który jest Opolskim przewoźnikiem i firmą z Opola do Niemiec pojechałaś nie mając pojęcia że to "zadoopiaste" Opole ma Sindbada i największe Polskie Biuro Podróży ITAKA ma centrale w Opolu, Opole jest zapewne bogatsze niż niejedno niemieckie miasto w tym kolonia i Opole to najbardziej Niemieckie Polskie Miasto bo jest tam mniejszość niemiecka i w Opolu jest Konsulat Republiki Federalnej Niemiec i co dalej twierdzisz że Opole to zadoopie?

Koln ma troche ponad milon mieszkancow i jest 4 co do wielkoaci miastem w Niemczech. No i mamy lotnisko. Mam pomysl, wez zacznij pisac moze o radomiu, bo to jeden ch/uj czy opole czy radom to zadooodopie i to ;D

opole zadoopiaste tak? a opolskim sindbadem do niemiec polaczki w tym ty jeżdżą to co? ps liczba ludności nie ma nic do rzeczy ani tym bardziej lotnisko wiesz? opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w polsce po warszawie i wrocławiu i ma milard złotych dochodu i to bardzo dużo w przeliczeniu na jednego mieszkańca i opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w polsce

Może mi jeszcze wmówisz że stolica Islandii Reykjavik która ma 121 tysięcy mieszkańców a Opole 128 tysięcy mieszkańców to zadoopie tak? A może Bruksela która ma mniej mieszkańców niż Radom czy stolica Luksemburga Która ma 90 tysięcy mieszkańców to zadoopie skoro Opole jest od niego większe to zadoopie tak? Zrozum że liczba mieszkańców nie ma nic do Rzeczy

I widzisz namysłow ? Nawet jak przylaczysz opole do stolicy Islandii (RIP) i przylaczysz do burdeli i nawet do amsterdamu to opole i tak nadal bedzie ogonkowe w porownaniu do potęgii köln. Zrozum to zrozum to nareszcie ;D ps gdzie universum ? :)

KÖLN TO ZADOOPIE W PORÓWNANIU DO 3 MILIONOWEGO Berlina czy większego od Köln Hamburga i Monachium ps gdzie tu logika piszesz ze Opole to zadoopie i nienawidzisz Opola a Sindbadem do Niemiec jeździłaś i piszesz że to najlepszy przewoźnik a przecież Sindbad ma Centrale w Opolu bo to Opolska Firma i gdzie tu logika? Wytłumacz mi to wieśniaro

22:48 ogonkową firmę z Opola tak? a pisałaś że To najlepszy przewoźnik dziś bo nie miałaś pojęcia że jest z Opola a teraz jak się o tym dowiedziałaś to już nagle zmieniłaś zdanie tak? Ten Flixbus nie zniszczy Sindbada bo Sindbad jest długo na rynku ma renomę i tradycje a ten Flixbus zniknie tak szybko jak się pojawił :D aha największe Polskie Biuro podróży Itaka też jest z Opola

Kolonia to najbardziej gejowskie miasto w Niemczech zaraz za Berlinem :P więc jesteś Matko Boski w stolicy pedauw :D:D haha kryptopeda le

Sindbad jest najlepszym przewoznikiem, bo nie ma od kogo byc gorszy. Jak jeszcze jezdzilem to nawet w tym zadoopiu opolu nie potrafili zamontowac kontaktow w autokarze a we flixbusie juz byly. :D

matka boska bajkowa opole to nie jest zadoopie ani dziura ile razy mam ci powtarzać idiotko bo to miasto wojewódzkie i jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w polsce po warszawie i wrocławiu idiotko ps i ty nigdy w życiu nie byłaś w opolu taka jest prawda a po trzecie opole to nie dziura bo w opolu odbyły się pierwsze w polsce klubowe mistrzostwa świata w siatkówce i najlepsi siatkarze byli w opolu ps w opolu jest najbardziej nowoczesne muzeum w polsce czyli muzeum polskiej piosenki w opolu jest ogród zoologiczny amfiteatr filharmonia itd więc to nie dziura ani zadoopie, wbij sobie to do łba głupia idiotko byłaś kiedyś w opolu? nie nigdy

I co idiotko dalej twierdzisz że Opole to zadoopie? Byłaś kiedyś w Opolu?