Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elektrownia w Opolu

Kobiecy Karol wiesz że co roku Przejeżdżam przez Kraków jadąc do Zakopanego?

Polecane posty

Bardzo lubię zakopane i województwo małopolskie co roku od wielu lat jeżdżę do Zakopanego prawie zawsze na tydzień a w tym roku byłem na 5 dni zakopane znam już na pamięć bo od lat tam jeżdżę i chodzę tam ja na szczycie Kasprowego byłem dwa razy na nogach i byłem na szczycie giewontu koło krzyża byłem 5 razy na Gubałówce albo i 6 razy nad morskim okiem hali gąsienicowej sarniej skale byłem raz na nosalu dwa razy itd a mój camping do którego co roku jeżdżę jest 200 metrów od skoczni wielka krokiew na której wraz z mniejszymi skoczniami obok byłem dużo razy :)

Gość gość
Na Cempingu " pod krokwią" śpisz pod namiotem?

Gość gość
jeżdżą co roku na te swoje biedawakacje do zagrzybionych domków pod krokiew bo ich na normalną kwaterę nie stać, nie mówiąc o hotelu :D A o prawdziwych wakacjach w cieple nad morzem za granicą to już w ogóle nie ma co marzyć

Gość gość
Kiedyś jeździlismy tam z przyczepą cempingową mile wspominam tamte lata, teraz śpimy w Gromadzie to jestna przeciwko poczty..

Gość gość
Dlaczego spanie na cempingu też ma swój urok

Gość gość
O, to już nawet za granicą wiedzą co z ciebie za przygłup i sobie nie życzą waszej obecności? :D

Gość gość
Do 18:50 nie do konca twoja rodzina ma racje, gdyż prawdą jest ż e Polaków nie wszędzie lubią ale jak już tak się boicie to polecam Pragę, Praga jest piekna a Czesi to sympatyczni ludzie, ostatnio dwa lata temu wynajelismy na pięć dni dwupokojowe super mieszkanie za, 170zł doba. Jest firma która zajmuje się rezerwowaniem takich mieszkań, polecam

Ale może do Pragi byśmy pojechali Czechy to jedyny kraj poza Polską w którym byłem wiele razy bo do Czech mam 120 km czyli 2 godziny drogi moja siostra była w Pradze ma szkolnej Wycieczce i ją poleca i chwali

Gość gość
Z Krakowa pewnie jest pociąg pezpośredni do Pragi, a może jak masz bliżej do Wrocławia to stamtąd możliwe że jest bezposredni.

Gość gość
no, bardzo prężna ta firma, skoro nawet strony internetowej nie ma :D pewnie robicie jakieś badziewie a'la meble bodzio i sprzedajecie to-to po targach nic dziwnego, że musicie dziadować na campingach :D

Gość gość
Do 19:04 daj mu spokuj

Gość gość
W lutym pięć będę w Zakopanym, zimą góry są piekne chociaż w sumie wole Zakopane w lecie

Gość gość
nie przygłupie, nie macie SWOJEJ strony internetowej. To że jest wymieniona w pkt, targeo itp. nie znaczy że firma ma stronę internetową Boże, co za tępak :o

Gość gość
Miało być........pięć dni bedę w Zakopanem

Gość gość
Do 19:11 co się go tak uczepiłeś,

Gość gość
gość dziś bo nie trawię tego przygłupa; miałby choć tyle przyzwoitości, by się przyznać do błędu, a ten dureń brnie w zaparte. Jest dokładnie jak z przysłowia "pluj świni w oczy a ci powie, że deszcz pada"

Gość gość
O dokładnie o tym mówię; mówić durniowi, że fakt iż firma jest w pkt, nie jest tożsamym z tym, że ma stronę internetową, a ten swoje. przecież to jakiś wyjątkowy debil jest :o

Gość gość
k****, kretynie bezmózgi, nie mówię, żę jej nie ma. Mówię, że NIE MA WŁASNEJ STRONY INTERNETOWEJ. To naprawdę nie jest nie do pojęcia, nawet moja babcia rozumie tę różnicę. Ergo jest to gówniana firemka krzak produkująca badziewie na targi.