Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozpaczona

Polecane posty

Gość gość

Przez przypadek uzyskałam dostęp do maila mojego chłopaka. Kierowana chorą ciekawością przeczytałam, że napisał swojej koleżance, że nie jest pewny czy jest we mnie zakochany. Mail był sprzed trzech miesięcy. Wtedy nie mówiliśmy o miłości, ale ostatnio powiedzial mi, że mnie kocha. Ucieszyłam się, ale tamten mail siedzi mi w głowie. Ciągle podejrzewam, że nie jest pewny swoich uczuć :(

Gość gość
Czy kiedyś ktoś opiszę swoją historię ale szczęśliwa od a do z? Ciągle same g****a związkowe.

Gość gość
No tak, gnój powinien się oświadczyć w pierwszym dniu znajomości :-D

Gość gość
Tak jak ciapulek clitoris owi, sorry robaczkowi swojej, od razu na turnusie w sanatorium po pierwszej nocy wiedział ze to to;)

Gość gość
Idź se k***o podzyndzaj swoją klitoris bo jesteś nudna od najnudniejszej k***y świata.

Gość gość
Coś jak twój robaczek? Jesteś fetyszysta w tym temacie?niestety odpadam;)

Gość gość
Jestem fetyszysta inteligencji która niestety dla ciebie jest twa pięta Achillesa. I do tego bardzo zaniedbana. Gorsza niż u Cejrowskiego. Choć jego przy twoich to jak porównanie stopy niemowlaka do stopska hobbita. Prukwo że zrytym beretem. Pije za twoje rychłe zniknięcie. Amen

Gość gość
Lecz się gnomie, nie dorastasz do.mojej inteligencji, masz kompleksy i dlatego poszukujesz uległa i głupiej baby zaopatrzonej w ciebie, która będziesz robił bokami, wygadywał o niej co ci robi w łóżku i jak a ona będzie ci wybavzac, bo masz kase. Umrę, kiedy przyjdzie czas ale nie ty zadecydujesz o tym a Ten co jest Panem życia i śmierci. Nie szafuj tak moja śmiercią, bo jeszcze nie wiesz jakie cierpienie z tego powodu doopku twojej duszy sercu ona przyniesie

Gość gość
A na chuj mi baba tępą ruro. Do kogo masz pretensje że zakochałas się w jakimś k***a prymitywie i w dodatku zonatym? Do wszystkich ludzi wokół ciebie? Lecz się. Jestem kobietą ty tępą ruro. To ty mi nie dorastasz do niczego. I mogę sobie obciąć twoja ulubiona klitoris że tak jest. Podla wyglądająca jak zabi skrzek zazdrosny k****.

Gość gość
Żonaty? Masz na myśli tego ciapulka od robaczka? Zastanów się czy taka kobieta jak ja chciałaby ciapulka od robaczka? Kasa to nie wszystko.

Gość gość
Gdyby nie chciała to by nie zakładał o nim miliony tematów i nie widziałaby go w każdej babie. Polecam terapię eloktrowstszasami. I wielkiego bolca w sprochniala c**e bo widać że odp*****la. Sorry za szczerość. A właściwie to nie przepraszam. Bo i po co za szczerość przepraszać?

Gość gość
Narcystyczny chlopiec znó sam ze sobą pisze.......... lecz sie na glowe chlopcze