Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicepsy

Wrozbella ty moja arystokratko z okazji świąt przesyłam życzenia do Ciebie

Polecane posty

Gość Bicepsy

Wrozbella ty moja arystokratko z okazji świąt przesyłam życzenia do Ciebie

Gość Twa sąsiadka
No wszyscy koło mnie latali w liceum i na studiach czułam się jak gwiazda Hollywood nosiłam piękne naturalne moje długie falowane ciemne włosy bez układania bez odżywek a były piękne błyszczące grube lepsze niz w reklamie a jak sie układały a nic z nimi zupełnie nie robiłąm takie były piękne. Zkładałam czerwone sukienki i czerwone bluzki i jak szłam tańczyć to cały parkiet mój kolezanki mi zazdrosciły niektóre a facec***atrzyli jak na królową i niektórzy bali sie do mne podejsc i zagadac. Przyciągałam ludzi jak magnes czułam sie jak prezydent. Gdzie szłam tam mi czerwony dywan rozkładali i składali pokłony jak w Hollywood taka byłąm gwiazda. Wszystko załatwiłam, ludzie mnie wszyscy wysyłali i mówili idz Ty bo Ty zawsze wszystko załatwisz. Miałąm piękne spojrzenie urocze, przeszywające i inteligentne i z iskierkami radości i ciekawosci świata i lubienia wszystkiego i wszystkich - takie cos miałąm kiedys w oczach. Byłąm cudna z zewnątrz i wewnątrz. Wszyscy mnie podziwiali i widzieli we mnie duży potencjał.Lubiłam to w sobie tę pozytywną energie, którą kiedyś miałam.

Gość gość
Skąd wiedziałeś? :D

Gość gość
no jestem najpiekniejsza wiem wiem nie musicie mi tego sto razy pisac