Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy którzy twierdzą że podstawową rolą rodzica chrzestnego jest dawanie kasy

Polecane posty

Gość gość

Są zwykłymi debilami ze wsi

Gość gość
Oooo czyżby wizyta w rodzinie niespełnione oczekiwania? A ty to chrzestny który nie dal kasy?

Gość gość
Bo Polacy to hipokryci. Gardza religia, mają się za ateistów ale jednocześnie chrzcza dzieci u biorą śluby kościelne. Dla nich komunia to okazja do wypicia i zebrania prezentów dla dzieciaka.

Gość gość
Gdy mój chrześniak wiele lat temu dostał się na prestiżowe studia przez jego matkę dostal ode mnie 2000 zł na laptop, po wielu.latach powiedział mi z pretensjami, że nic ode mnie nie dostał, okazało się się, że wszystkie pieniądze przekazywane ode mnie przez matkę do niego trafiały jako od niej, nawet mi do głowy nie przyszło ze ktoś normalny może tak zrobić. Klamczucha oczywiscie wszystkiego sie wyparla. Pozdrów swego robaczka ciapulku, tak dobrą, ciepłą i uczciwa kobietę.

Gość gość
Z punktu widzenia chrześniaka to najpożyteczniejsza część roli chrzestnego.

Gość gość
Bo jesli chcesz dac to osobiscie.

Gość gość
Bo tak ucza rodzice od malego,ze musi bc prezent pod choinkę,urodzny,komunie itd.A wcale nie musi .Fajniej by bylo zeby twn chrzestny mial dobry kontakt z dzieckiem ,odwiedzil go ,pogadal ,okazal jakies zainteresowanie.A nie ze z musu prezenty przynosil