Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona kradnie

Polecane posty

Gość gość

Żona regularnie kradnie mi pieniądze z portfela i tlumaczy się że jest żoną więc ma prawo.Mamy swoje oddzielne konta plus jedno wspólne na które wpłacam co jakiś czas gotówke na czarną godzinę,przed świętami odkryłem że zniknęły wszystkiego pieniądze z wspólnego konta,cos okolo 8 tysiecy.Zapytalem o pieniądze a ona do mnie z tekstem że byly tak samo jej jak i moje i tyle.Dostane szalu.Nie mieszkamy na codzień razem bo pracuje w Anglii,co miesiąc przelewam żonie 1200 euro na dom i dziecko,ona teraz dopiero poszla do pracy,ma 35 lat i to jej pierwsza praca.Syn ma 5 lat.Po tym jak odkryłem puste konto zaczelem grzebac w jej rzeczach i co odkrylem? Kupe nowych ciuchow,drogich,markowych,torebka byla z ceną 670 zl!Kartony z butami pod łóżkiem,wszystko nowe.Jak sie wytłumaczyła ? Ze musi jakos w pracy wygladać i znowu ten tekst ze jest żoną i jej sie nalezy i ma prawo robic co chce ze wspolnymi pieniędzmi.Myslalem ze jej jebne tak mnie w****ila i na koniec zagrozila ze jak bede jej przelewal mniej to mnie poda do sadu o niezaspokajanie potrzeb rodziny.Jestem w szoku.

Gość gość
to uważaj autorze by Ci rogów nie zaczęła przyprawiać skoro tak się stroić zaczęła ..

Gość gość
Myślę że już masz te rogi autorze

Gość gość
Jak sąsiadowi wyciągnie z portfela to będzie kradzież, w małżeństwie pieniądze na wspólnym koncie też są wspólne.

Gość gość
W Anglii nie zarabia się w euro.

Gość gość
AUTORZE TEMATU, najgorsze jest to, że żona ukradła tobie PRAWICTWO.