Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawstydzonyAnonimek

18cm Kobieto odpowiedz na proste pytanie czy potrafisz być

Polecane posty

Gość ZawstydzonyAnonimek

Czy potrafisz być obiektywna ? Mianowicie.. Bez przesadnego ściemniania w pomiarach. Jest najzwyczajniej pełnoletni- 18. Mam 25 lat, grubość jest proporcjonalna do długości. Wiele razy słyszałem ze ukrwienie mam na mistrzowskim poziomie, wiec nie mam obaw. Nie jestem również krótko dystansowałem- doba dzieli się na 3 z czego suma stosunku to ok 5-6h(nie zawsze mam czas by robić to cały dzień). Teraz pytanie, bo 2 z moich partnerek dosłownie, uciekały mi z łóżka podczas seksu. A ostatnia powiedziała, po rozstaniu, ze mam małego. Gdzies mi to głęboko siadło i ciężko mi sobie z tym poradzić. Jak to w rzeczywistości jest ? Dodam tylko, ze miała ochotę maksymalnie raz w tygodniu, gdzie towarzyszyły jej (jak i innym) orgazmy. No chyba, ze udawała bo nie zwracałem wtedy na to uwagi, ale rzeczywiście - było tam sporo miejsca. Załamka..

Gość gość
Ciekawy rozmiar! Lubię! A mój facet ma jakieś 14 cm i szczerze to brakuje mi ok. 2ch cm do pełnej rozkoszy.. a teraz jak myśle ze Ty masz 4 więcej... ohh.. zazdroszczę Twoim partnerkom hihihi

Gość gość
18 cm to wedlug mnie duzo , moj chlopak ma 12-13 cm i wedlug mnie to tak w sam raz

Gość gość
Laski mówiły to zeby zrobić Tobie na złość i sprawić przykrosc. Udawać też mogły ale chyba nie caly czas bo chodzilyby wkurzone.