Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Statystycznie 50% facetów zdradza, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja myślę, że nie każdy pytany się przyznał. Jeśli bym brał statystykę ze swoich znajomych to by mi wyszło jakieś 70%. To jest fizycznie niemożliwe aby być z jedną osobą przez tyle lat.

Gość gość
Nic nowego nie wniosła ta wiadomość w moje życie.

Gość gość
Też myślę że więcej niż 50% :(

Gość szry
no ah, statystycznie zdradza 40% kobiet, roznica jest, brawa, ciekawe ile sie nie przyzna... drugie tyle? wyniki sa calkiem calkiem wyrownane. tylko co z tego? jest w tym wszystkim jakies sendo?

Gość gość
jest w sednie dno {seDNO}

Gość gość
Myślę że około 90%.

Gość gość
W tych statystykach o których pisałem, 30% kobiet przyznało się do zdrady ale myślę, że kobieto po prostu jest się trudniej przyznać. W rzeczywistości wyniki pewnie są bardzo zbliżone. Sedno jest takie, że związki są bez sensu, chyba że związki otwarte.

Gość gość1123
facet zdradza po to zeby przespac sie z inna kobieta i nic wiecej od niej nie chce. po miesiacu zapomina ze cos takiego mialo miejsce i dalej jest ze swoja zona kobieta zdradzajac oddala sie od swojego faceta, przywiazuje sie emocjonalnie i czesto odchodzi do tego drugiego po pewnym czasie kobiety moze i mniej zdradzaja, ale 'gorzej' sie to konczy

Gość gość
Przecież te ileś tam procent mężczyzn (np. 50%) zdradza z kobietami. Jeżeli w społeczeństwie jest około pół na pół kobiet i mężczyzn, z tego wynika, że zdrad jest też mniej więcej po równo.

Gość gość
nie jest po rowno, wg mnie mniej zdradzajacych kobiet "obsluguje" zdradzajacych panow. te panie czesto maja po kilku kochankow na raz..

Gość gość
Statystycznie zdradza tyle samo Kobiet co Mężczyzn tylko Kobiety są lepsze w ukrywaniu tego. Lepiej kłamiecie bo moralność i honor to dla was puste frazesy <3

Gość gość
10.34 przecież panowie mogą zdradzać z wolnymi kobietami, których kłamią ze są singlami i obiecują im gruszki na wierzbie. Nie wpadles na to? Wielu zajętych facetow udaje singli i wyrywaja na dyskotekach

Gość gość
Kobiety rzadko zdradzają tylko 5-10% kobiet zdradza.

Gość gość zza miedzy
Gość 10:45.... Święta racja. Pamiętam sytuację, że moja była, miała jechać na szkolenie, do innego miasta, a wiem, że się urwała, żeby spotkać się z jakimś fagasem. Nic jej nie mówiłem, że wiem o tym. Przyjechałem na dworzec po nią i ta flądra zamiast zwiesić głowę wymyślała frazesy jak było na szkoleniu, jeszcze mnie wpędzała w poczucie winy, że ona marznie, a ja się spóźniłem kilka minut, że o nią nie dbam i nie szanuję. Kłamią jak z nut. Brak moralności i honoru.

Gość gość
Kobiety też zdradzają i to całkiem sporo. Tylko że dla facetów zdrada to tylko " wyładowanie", a dla większości kobiet zdrada wiąże się z większymi emocjami. Kobiety w ogóle są bardziej emocjonalne i skomplikowane, mężczyżni są wbrew pozorom prości, dlatego zdrada w ich wykonaniu często nie wiąże się z głębszym uczuciem.

Gość ja tam swojej eks
co innego zrobiłem z zemsty ;-) uprawiałem kilka razy seks analnie z pewną młodą niewiastą u niej w domu (oczywiście po lewatywie) i zawsze nie myłem członka a moja eks żononarzeczona 1, 2 godziny później mi obciągała ;-) jej radosna twarz z kącikami spermy w ustach.... ;-) po prostu bezcenne :-P całość real history :-P kiedyś jej pokaże zdjęcia ;-) :-D

Gość gość
To zależy w jakim towarzystwie się ktoś obraca.

Gość gość
11.07 walnij się w mózg.

Gość gość
Nie dostają w domu to chodzą na miasto. Proste.

Gość gość
myślicie że mężczyźni nie mają uczuć i że seks z kobietą to tylko spust z ledzwi? właśnie nie! tylko o tym nie wiecie mile panie bo my o tym nie mówimy więcej ukrywany i dusimy w sobie

Gość gość
Kobiety generalnie mało obchodzi co my czujemy. Tylko własna doopa ważna. My mamy dbać o nie a one w zamian zadbają o siebie :D

Gość gość
Mężczyźni nie zdradzają. Zdradzają tylko kobiety, a mężczyźni o słabym kręgosłupie im ulegają. Źródłem wszelkiego zła jest kobieta.

Gość gość
mmm kakuoko i śmietatnka mmm

Gość wiem miodzio
w gębie ;-)

Gość gość
dokładnie!

Gość gość
Kobiety bardzo rzadko zdradzają

Gość gość
facetów podobno ok 50% a kobiet 37% gdzieś czytałem

Gość gość
11.40 ha ha ha dobre :D