Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę miała wesela :(

Polecane posty

Gość gość
pikolenie o szopenie, to prowo, autorka już sama się plącze w tym co będzie i o co jej chodzi, a myśl przewodna to "drama bo nie będzie sesji zdjeciowej" buhhaaha

Gość gość
To, ze uczucia są ważne, nie wyklucza się z pragnieniem wesela.

Gość gość
no i co z tego ze nie będziesz miała wesela ?? Az tak bardzo go pragniesz ?? Ja wesela hucznego nie miałam, tylko i wyłącznie poczęstunek w domu dla rodziny, przygotowałam sporo jedzenia, wykwintne alkohole, do tego zamówiliśmy super dekoracje na stół ; girlandy i świece żeby nie było pusto i kazdy się świetnie bawiła, a dla znajomych zrobiliśmy typową imprezę - domówkę i też się każdy bawił dobrze.. i jeszcze zostało nam sporo kasy.. Głowa do góry, to nie musi być huczne, żeby było fajne :)

Gość gość
no i co z tego ze nie będziesz miała wesela ?? Az tak bardzo go pragniesz ?? Ja wesela hucznego nie miałam, tylko i wyłącznie poczęstunek w domu dla rodziny, przygotowałam sporo jedzenia, wykwintne alkohole, do tego zamówiliśmy super dekoracje na stół ; girlandy https://godanparty.pl i świece żeby nie było pusto i kazdy się świetnie bawiła, a dla znajomych zrobiliśmy typową imprezę - domówkę i też się każdy bawił dobrze.. i jeszcze zostało nam sporo kasy.. Głowa do góry, to nie musi być huczne, żeby było fajne :)