Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś musiał szybko sprzedać mieszkanie i udało

Polecane posty

Gość gość

Mu się sprzedać w dobrej cenie? Nie drogiej, ale w normalnej. Chce je przed sprzedażą trochę odnowić ale tanim kosztem.. macie jakieś pomysły albo co jeszcze zrobic?

Gość sawisza
nie wiem czy jest sens odnawiać bo nowy właściciel i tak urządzi mieszkanie po swojemu. Co zaś do sprzedaży mnie pomogła firma http://www.per-modum.pl/ która zarządza wieloma osiedlami w warszawie i doskonale orientuje się na rynku nieruchomości.

Gość gość
Zaznaczyć w ogłoszeniu, że mieszkanie do remontu. Większość takich mieszkań szuka, żeby były trochę tańsze i urządzają wg. własnego widzimisię, najpierw remont robią

Gość gość
może ktoś kupi, teraz jest zainteresowanie na rynku wtórnym, bo jeszcze tylko przez pierwszy kwartał można dostać pieniądze z rządowego projektu na mieszkanie dla młodych, tą dopłatę ala rodzin i singli też. Mało kogo stać na dewelopera, są drogie, lepiej kupić do remontu

Gość Seweryn

Mi się dość śpieszyło i bez problemów udało mi się sprzedać mieszkanie bez pomocy biura nieruchomości, a to też w dużej mierze przez możliwości jakie daje prywatnaoferta.pl bo wykupując jeden z ich pakietów możesz dodać swoje ogłoszenie do największych portali i też funkcjonalnie nimi zarządzać. Zainteresowani pojawili się bardzo szybko i po 2 tygodniach już miałam zarezerwowane mieszkanie i w kolejnym etapie sprzedane. 

Gość Kiss
6 minut temu, Gość Seweryn napisał:

Mi się dość śpieszyło i bez problemów udało mi się sprzedać mieszkanie bez pomocy biura nieruchomości, a to też w dużej mierze przez możliwości jakie daje prywatnaoferta.pl bo wykupując jeden z ich pakietów możesz dodać swoje ogłoszenie do największych portali i też funkcjonalnie nimi zarządzać. Zainteresowani pojawili się bardzo szybko i po 2 tygodniach już miałam zarezerwowane mieszkanie i w kolejnym etapie sprzedane. 

Ale kłamliwe pierdoły.