Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja nie szanuje siebie a moze mam dobre serce?

Polecane posty

Gość gość

Nie patrze na kasę. Spotykam sie z facetem, który mało zarabia, ma jakąś funkcję sprzątająco fizyczną w instytucji, nawet nie dopytywałam jaką dokładnie. No i ok. Jedna przeszkadza mi coś innego, on zawsze jak sie widzimy pije piwo. No i nie wiem czy to wina mojego zachowania, ale raz poweidzał do mnie "co ty pier8olisz"? Wstawionym był owszem, ale on nigdy nie jest pijany mocno, bo aż tak dużo przy mnie nie pije no i ma tolerancję. Jak rozkładaliśmy namiot to za trzecim razem sie na mnie wydarł, że źle to robię i że przecież już powinnam sie nauczyć. Mówi mi tez, że jestem ładna ale mam problemy z psychiką. Ja uważam, że jakieś deficyty mam, jestem np bardzo niesmiała i mało sie integruje z ludźmi, wolę być w kącie i jestem gapowato ciapowata czasem ,ale nie zawsze! No i nawet jeśli mam jakieś kłopoty to czy on powinien mi to mówić? A może wspierać? O tej psychice też mówi w konteksie tego, że boję sie zbliżenia z nim, bo jak widzicie jest dużo znaków ostrzegawczych, ale mu nie powiem wprost jakich. Mówię mu tylko, ze jest zbyt chamski dla mnie. Na chyba trzecim spotkaniu poszliśmy na koncert i on ciągle chodził po piwo, potem mnie zaciągał żebym poznała jego koleżankę (nie wiem, nudził się ze mną?), która też tu jest, ja nie chciałam, bo po pierwsze poszłam z nim a po drugie mówiłam o której chcę już wracać a on to przedłużał i był wstawiony. Potem przez całą drogę mi bełkotał o historii miasta. Następnego dnia przepraszał. I ja napisałam, że nic się nie stało no i od tej pory chyba przestał się przejmowac moim zdaniem, bo jestem jak zauważył wyrozumiała. Mówił, że z jedna dziewcyzną był tylko dlatego, że dobrze mu się z nią tańczyło. A z nastepną nie wyszło bo była mało ogarnięta. Zalety oczywiście ma, portafi być czuły i jest wrażliwy na sztukę, są w nim jakieś pookłady miłości ,ale chyba tylko dla osoby, którą uzna za tego godną. Ja sie czuję wciąż oceniana czy załuguję. Ma dużo koleżanek i czasem jak widzę je traktuje milej niż mnie, nawet im mówi komplementy (chociaż mi też mówi).

Gość gość
On jest toksyczny

Gość gość
A ja ciągle mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnimy i będzie lepiej. Że będziemy potrafili sie dogadać, że zrozumie, że alkohol mu psuje psychikę. Że ja się "ogarnę" i nie będę taka sierotką (wiem, że potrafię). Zmarł mu niedawno ojciec. Gdzieśtam wiem, że on nie jest z gruntu zły.

Gość gość
10.47 tak sobie wmawiaj

Gość gość
jestes za delikatna dla niego, pokaż pazur, a nie tylko słodka ciapa - zobaczysz, z takimi robi sie tak jak oni z tobą, on musi czuc ze trafiła kosa na kamien, bo tak to bedzie robil z tobą co mu sie podoba. Ja mam spokojnego ciapciusia chlopa - chodz sie zamienimy:classic_cool:

Gość gość
Bo wiecie, teraz się mówi, ze kobiety chcą wszystko na gotowe : bogatego faceta, który będzie dla nich jak książe. Gdzie jest ta granica, że mozna "popracować" a gdzie należy uciekać? Zakładając, że jest jakiś sentyment do człowieka.

Gość gość dziś 10_59
sama po częsci jestem podobna do twojego chłopa, i moj z kolei jest taką słodką ciapą noi czasem sie z nim nudze, czuje ze potrzebuje czegos innego, ale jestesmy juz se sobą ponad 10 lat, wiec wiesz-przywiazanie, on mnie trzyma w ryzach pomimo tej ciapkowatości swojej :classic_cool: inaczej robiłabym głupoty

Gość gość
Czyli czasem mu mówisz niemiłe rzeczy? :P

Gość gość
Nie kochasz siebie.

Gość gość
To nie jest dobroć tylko słabość charakteru.

Gość gość
Odpuść sobie takiego faceta. Mało ambitny, pewnie niewyksztalcony, do tego burak. Po co Ci taki człowiek? Znajdź kogoś kto Cię będzie szanował, kochał, niech biedny, ale kulturalny, a nie buc.

Gość gość
Wykształcony jest. No właśnie ja się zastanawiam, wymagam tak mało czyli dobrego traktowania i nawet tego nie ma ;/ To znaczy co do wyglądu nie ma problemu bo o tym jaka jestem ładna ciągle mi nadaje.

Gość gość dziś 10_59
gość dziś Czyli czasem mu mówisz niemiłe rzeczy? x no często sie zdarza, ale staram sie bardzo baaardzo panowac nad sobą :classic_cool:. On ma w sumie anielską cierpliwość. Ale tacy ludzie mają ciężkie charaktery, rozumiem, ze nie wszyscy mogą z takimi wytrzymać. No cóż, od Ciebie autorko zalezy, czy wytrzymasz, czy bedziesz w stanie zaakceptowac jego styl bycia huligański. Jeżeli nie, to sobie odpuść.

Gość gość
Czyli uciekać? Wydaje mi się, ze zadna by się z nim nie spotykała, już patrząc na sam alkohol

Gość gość
Durna jestes w ogole sie nie szanujesz bedac z takim patolem:-/

Gość gość
No nie jestme z nim, spotykam się i czkeam na poprawę sytuacji (nie pozwoliłam się nawet pocałowac)

Gość gość
on sam sie dziwi dlaczego sie z nim umawiam, no ale to niech chociaż to doceni, a nie...pije

Gość gość
up

Gość gość
mozesz podac maila, gg autorko?

Gość gość
a w jakim celu?

Gość gość
moj tdsht@o2.pl

Gość gość
Masz niskie standardy

Gość gość
Ja raczej wierze w miłość i nie chcę sie kierować kasą czy wymagać ksiącia. W imię jakiejś głupiej idei chcę pokazać, że każdy zasługuje na miłosć, no ale co z tego jak ten facet w ogóle tego nie docenia, nie potrafi się zmienić na lepsze dla mnie